Sunday, June 28, 2009

Gerammmnyeeeeeeeer aku...


Dulu Bkn main exited nyer aku bl order kasut ni..Disebabkan aku ni mmg penyabar org nyer.Aku sanggup tggu ler.Order bulan 3 tp dapat bulan 6.fuhfoh mmg menguji kesabaran aku betol ler.aku wat follow up week by week.tnyer perkembangan kasut aku tu. Bkn 1 tp 2 pasang tau.dia org pon mmg baik punyer lyn aku. ckp next week dpt kasut (time tu la..) aku tggu x smpi2 gak..aku sabar lagi.ish mmg penyabar la aku ni..haha..marah pon x nih..terrer2..akhirnyer last week aku dpt jugak..dia post ke rumah..

ha citer pasal pos..aku lak kna sound ngn mamat yg anta barang kt umh aku tuh..dia kol aku nk anta brg tp ketok punyer ketok pintu tamo buka..haha aku luper mn ari bekerja sumer org xder..tp seb bek abg ipar aku cuti time tuh..huhuh..(abg ipar aku ckp dia wat muka kelat time bg barang..hahaha)

ha smbung blk pasal kasut tuh..aku punyer la exited buka kotak tu..then..adoiiiiiiii...yang aku punyer kaler pink tuhhh..besar nk mampos..saiz 10 ke haper..kaki aku ni size 3 je tau (size plg comel) pastu dia lukis gambar astro girl kat sebelah kasut jerk..adoi la..yang kasut astro boy tu pong sebelah jgk.

uwaaaaaaa..marahnyer aku apakah itew yg patut aku terime setelah 3 bulan menunggu.ohhh tidaaaaaaakkk!!!

1 comment:

mantoba said...

ermm tunggu besor sikit lah pakai yekk