Saturday, August 29, 2009

kau macam biskut

tau x biskut chipsmore? tau kn kn kn...itew la ko. ko mcm biskut.sebab ko kejap ader, kejap xder.ko mmg sedap dikunyah.ko mmg sedap dihidu..mmm..tp..
dulu ko bkn biskut.ko lain..cuma baru2 ini saja ko dh jd macam biskut itew.kenapa keadaan ini berlaku yang menyebabkan ko jadi biskut? aku x suka ko jadi biskut.sebab ko buat aku jd windu.ko x windu aku ker wahai biskut? ko x igt aku ke wahai biskut?

Friday, August 21, 2009

ramadhan datang lagi

kengkawan time study dulu.aku comot tol(hahaha)

dh bl bulan poser menjelma lagi, aku rase mcm tahun ni nyer aura dia lain sikit lah.rase mcm besh sikit la. ader rase keinsafan.ke sbb br 1 ari pose.hahahah (hampeh tol) time aku menaip ni aku dh lepas sahur td.

ha sahur...itew adalah salah satu bukti keinsafan aku.kikik..sbb nyer aku sebelum2 ni mmg susah nak bgn sahur.lagi time aku study dolu2..member2 serumah dok kung! kang! kung! kang! kt dapur, aku dok diulit mimpi lagi. pastu diorang jerit nama aku. sampai ke sudah aku x bangun. the real thing is sebenarnyer aku xdgr n x sedar pon dorang kejut.hahaha yg lagi klako member serumah aku dulu sempat sms aku mlm td dok sound suruh aku bangun sahur pagi ni..(kikikik igt lagi ko yer..) alamak windu time dulu2...

so korang sumer bangun la sahur yer..banyak pahalanyer walaupon hanya dengan seteguk air saje..

Monday, August 17, 2009

aku setelah seminggu


ubat yang terpakse aku telan.huhuh


8 ogos 09 - bergegas ke kampung halaman pagi2 buta..sangat exited memulakan perjalanan walaupon ader sedikit dugaan.menjejak kaki ke dalam bus dlm keadaan pnt setelah berlari2 2 minit..skit lagi nk tertinggal bus..huhuh nasib baik akak kt kaunter tlg kol driver supaya tggu sekejap.peyot lapa tp aku thn sbb aku dh jnji ngn si dia nk mkn kt kenduri sama2.heheh

9 ogos 09 - uiii..pns betol kt kampung ni..dr pagi asik layan kartun jer kt astro.tp pastu abalong aku dtg..bwk kitorg yg pns kuar gi cr gerai ABC..fuh dpt pekena ABC, manis2 sejuk mmg besh ar..siap order mee bandung skali..bahagia aku rase.kikik

10 ogos 09 - badan dh x sedap rase..rs sejuk2 pns jek.sah aku demam.aku bwk stokin ngn showl siap2 gi keje.aduh kepala pening sgt.sebelum msk keje aku tapau 100 plus siap2.bos dpt detect.dia suh aku pulang rest kt umh.fuh..thanz bos..

12 ogos 09 - aku ambil keputusan wat check up kt klinik.kepala still lg pening mcm biase.berdebar gk.takot tergolong di antara penghidap H1N1.Tp berita gembira disampaikan si Doktor Jelita.aku hanya demam biase..yesss...

16 ogos 09 - aku pikir aku dh sihat..dtg ke tempat keje seperti biase.tp ternyata aku tersalah tafsir..aku muntah di tempat kerja pagi itew..kepala pusing x terkire.huhuh..malu2....