Friday, August 21, 2009

ramadhan datang lagi

kengkawan time study dulu.aku comot tol(hahaha)

dh bl bulan poser menjelma lagi, aku rase mcm tahun ni nyer aura dia lain sikit lah.rase mcm besh sikit la. ader rase keinsafan.ke sbb br 1 ari pose.hahahah (hampeh tol) time aku menaip ni aku dh lepas sahur td.

ha sahur...itew adalah salah satu bukti keinsafan aku.kikik..sbb nyer aku sebelum2 ni mmg susah nak bgn sahur.lagi time aku study dolu2..member2 serumah dok kung! kang! kung! kang! kt dapur, aku dok diulit mimpi lagi. pastu diorang jerit nama aku. sampai ke sudah aku x bangun. the real thing is sebenarnyer aku xdgr n x sedar pon dorang kejut.hahaha yg lagi klako member serumah aku dulu sempat sms aku mlm td dok sound suruh aku bangun sahur pagi ni..(kikikik igt lagi ko yer..) alamak windu time dulu2...

so korang sumer bangun la sahur yer..banyak pahalanyer walaupon hanya dengan seteguk air saje..

2 comments:

reezal said...

ya salam malas bangun sagur rupanya.. ni mesti telinga pekak kan banyak bahan galian org kejut tak sedar2 kan kan kan ..hahah takpe nanti pakcik kejutkan hari hari bangun shur jerit kat tepon CIDAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH!!!! BANGUUUUUUUNNN !!! KUANG KUANG KUANG ...

ayunda maajis said...

uwaaa...ni dera ke haper ni..huhuh