Tuesday, November 3, 2009

bodoh, stupid, idiot...all yours!


all smokers definitely like tis monkey.ahaha!


eii aku mmg marah betol lah..mana aku x mrh kalo ader org yg otaknyer asik nk menyedut asap yg sah2 boleh buat diorang hidap byk penyakit, mati cepat.bodoh betol! woi ko tu berada dlm kompleks ok! dlm kompleks ni ber air-cond. yang ko dok sedot rokok depan aku tu kenapa? sengaja nk tunjuk yg korg ni byk duit beli rokok ker? or nk tunjuk ko tu jantan sgt? tp bagi aku ko dh tunjuk yg ko tu bangang sgt. Lolz! (ah bf aku pon jantan gak.takyah isap rokok pon.still looks cool per)Lagi pulak aku ni mmg alergik asap tu.mmg ko jd bahan makian aku kt sini lah.hahah!

dh tau mende tu leh bawak penyakit tp stil nk sedot ari2 berkotak2. igt ko tu cool sgt ker dok sedot2 asap tu? stupid! Kadang2 aku xpaham mn diorang ni letak kepala otak dorg tu.kt kotak rokok tu dh sah2 ader pic yg aku tgk pon nk muntah darah.ngeri. mn pegi nyer perasaan org yg isap rokok ni yer? eii tegar betol lah.

pastu bl aku tegur rokok is bad, diorang lak bg ceramah kt aku.dok pretend kt mende haram tu is good and so on.idiot!!!

3 comments:

Anonymous said...

memang bodoh kn kn kn..

alphaville said...

hehehe... sape orgnyer tu? customer ko ke? sound je ngan pak guard.....

ayunda maajis said...

ha ah customer yang agak kuang ajar la.nk jer aku tangan2 kan