Saturday, December 12, 2009

i've been pranked!!!


mentang2 la aku sowang jer pompan kt tempat keje ni..korang perkotakatikan aku yer.huhu..dasat betol rase buah yg Sidiki bagi tu.pandai lak diorang berlakon pada ptg2 jumaat tu.igt kan dah ari jumaat perangai pon cover mcm angel. tapi haremm masing2..uwaa..

buah tu mcm biji kuaci tp surely bukan buah kuaci sbb aku x penah tengok.then diorang pakse aku mkn lak.katanya sedap.sekali geget peh!! PAHIT NK MAMPOS! Bingung betol la diorang ni..punca nya diorang dh kena pranked ngn makcik jual buah tu, then bawak balik nk pranked aku lak..uwaaaa..

6 comments:

nerve said...

hihi birthday ko ke sampai kena prank..hehe :) sabor nextime balas balik...hehe

ayunda maajis said...

hurm..xder nyer nk tggu birthday baru kna prank.ayunda ari2 pon kna..uwaa

DI PINTU RAKSI (DPR) said...

http://dipinturaksiii.blogspot.com/

http://keropoksira916.blogspot.com untuk merasai keropok sira rangup sedap lazattt...

ayunda maajis said...

oit!2 DPR ko wat iklan lak kt sni yer..kikik

alphaville said...

hahaha... padan muke kne dajal.... lain kali ko dajal la membe2 ko tu.... sidiki, faizalli, n adlinni... n jgn lupe rajmanni skali... hmm akilli dah x der.... amirri kat atas.... tu x yah ...

ayunda maajis said...

haha ok2 pasni aku dajal kan ko skali alphavilly