Friday, December 25, 2009

sherlock holmes best siot!!


baru 2 minit wayang mula sherlock holmes memang x mengecewakan.aku sampai gigit jari menonton aksi2 fighting yang sangat teliti & berinfomasi.haha.gabungan detektif dan doktor solving a black magic case yang akhirnya membongkar misteri org mati hidup kembali, si lord blackwood memang puas ati.

Best sebab:
1.jalan cerita yang x bosan langsung
2.ader byk jokes here & there yang buat panggung bergema org gelak
3.adegan fighting yang buat aku gigit jari dan kaki terangkat
4.ditulis oleh sir arthur conan doyle - aku perasan time kuar dari panggung, ader beberapa uncle and untie(org2 tua dh mcm mak abah aku) yang menonton sama.so i guest diorang semua kenal and maybe fans of this author.thumbs up for them.
5.sebab angah aku blanje tiket(hehe)

x berapa best sebab:
1.tgh syok layan movie, telipon berbunyi pulak!!!!! arghh!!
2.aku duduk kerusi barisan atas sekali dekat ngn pintu masuk.so diganggu oleh org yg kuar masok jwb hp(stupid betol la.dh msk panggung totop hp boleh x?)
3.budak lelaki yg duduk kt depan aku tu tinggi pulak.block penglihatan sampai aku terpaksa telengkan kepala nk tgk skrin.
4.paling hangin couple kt seat sebelah aku.dok bergurau bisik2.ei ganggu betol la aku nk fokus tgk wayang ni!! aku marah la.

p/s: Aku bagi 5 bintang untuk sherlock holmes sebab kalo g tgk skali lagi pon pasti x rugi punyer.

5 comments:

grand optic said...

eleh marah orang jawab tipon, ko pon tipon bebunyi. huh!

ayunda maajis said...

urmmm..x berapa nk paham aper yg ko nk sampaikan ni..

Anonymous said...

panggung bukan spital kene tutup hp. yg kat dalam panggung tu pun sound system dia aku rasa lagi kuat dari bunyi hp. lagi satu, lain kali ambik tempat duduk yg jauh skit dgn pintu msk. kalu takda jgn gatal nak nengok jgk. lepas tu mogok sensorang.

ayunda maajis said...

ah xder nyer.sekuat2 mana pon sound system dlm panggung, kalo dh bunyi hp pasang lagu lady gaga terganggu jugak aku.ei aku tetap marah la.

alphaville said...

tau marah... aku ingat ko jenis yg x da perasaan.../ peace...