Saturday, March 27, 2010

hepi birthday Ayunda

happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday to AYUNDA,
happy birthday to you


yup..my birthday passed 2 days ago.tak tahu nk cakap. am i hepi or unhappy with this year? But im so grateful sebab bilangan yg me'wish' birthday saya semakin bertambah.ahaha so meramin-meramin selamat(filipina), gracias (spain) and thank you adalah perkataan yg sama maknanya dengan ucapan terima kasih kepada semua yg wish yer. saya mmg menghargainya.

let me tell you a secret. this year is the 1st of my life yg saya nanti-nantikan birthday sgt. not like before i forgot about it until my handphone diterjah dengan ucapan yg manis & lucu belaka. sebab? saya igt saya akan dapat surprise birthday's celebration by 'someone'. and you know what? yup i totally surprise...that 'someone' just forgot the date.

listen dear..i dont need hadiah yg besar or mahal. i dont beg for an exclusive party. cukuplah sekadar ucapan. itu sudah memadai...

6 comments:

ParkAir said...

sabar aje la ayunda, ada mee sebalik udang.. ops ada hikmah di sebalik semua ini..

ayunda maajis said...

kikik..ko ckp pasal mee..aku jd laparlah..anyway thanz parkair..

nerve said...

selamat menjadi tua, jangan baca entri terbaru aku t ko tak lalu pulak nak makan mee tu.......hehe

ayunda maajis said...

@nerve
u r backed!!!
uii entri tu ayunda dh baca r.uwaa..thanz for the belated wish ya nerve..very appreciate tat.

alphaville said...

atv least someone will wish 4 u.... lucky than me... no one remember mine.... anyway HAPPY BIRTHDAY TO U! LUVE U ALWAYS>>>

ayunda maajis said...

@alpha
ckp la Belated birthday yer incik..