Thursday, March 4, 2010

selipar jepon vs selipar platform


kalo dulu selipar jepon ni org pakai time nk masuk jamban jer. tak pon pakcik-pakcik bawak pegi sembahyang jumaat. (nk pakai kasut mahal-mahal kang takot kena curi lak) sekarang ni mmg femes ngn selipar span yg tinggi2.dulu selipar jepon getah setebal 2cm kt merata-rata tempat ader jual. bermotifkan design flower and grunge art dh boleh attract customer. especially muda-mudi la.bl pakai dh rase stylo abes dh. time tu dh xsarung dh kaki tu ngn kasut bertutop yg mahal2. pakai jer selipar jepon tu g dating, jenjalan kt mall and hangout kt starbucks. aku rase sebelum mende ni femes kt malaysia, ia dh femes kt oversea dulu. lebih2 lagi kt area tepi2 pantai. senang and simple.

arini, selipar tebal atau selipar platform yg attract muda-mudi skang. mana-mana ko pegi mesti nampak awek2 pakai mende alah ni kt kaki. menyarung selipar tebal ni kt kaki boleh naikkan confident si petite sbb dapat jadi tinggi sekejap..wakaka..
hehe eceli aku pon ader beli satu gak.bukan nk pakai sgt pon. tapi terbeli jugak sebab abe kelate tu offer rege murah skit.(sikit jer pong) dan aku agak menyesal membelinya sebab aku bkn pakai sgt pon. tinggi sangattttt.. sampai kan dh dua kali aku jatuh dibuatnya..uwaaa...

6 comments:

ParkAir said...

pakai selipar tebal membuatkan aku kekok je driving. pedal x berapa rasa.

ayunda maajis said...

aik..xpernah lak aku tgk laki pakai selipar tebal. u r first!! ahaha..

ooo ko pkai selipar time driving yer..aku repot polisssss

alphaville said...

huhuhu...dah bli pakai je la..... membazir je kalu x pakai. x semua org dpt bli tau menatang yg ko bli tau ...... tp ko mmg x da taste.... design x come pun.....

ayunda maajis said...

@alphaville
uwa siot jer..td siang kt depan aku..baik punyer ko puji..kt dlm sini baik punyer ko kutuk..uwaaa

alphaville said...

hehehe.... kne cover baik nyer... mene leh tunjuk sume...

ayunda maajis said...

@alphaville
oho cenggitu yer..