Monday, April 12, 2010

Colgate Oral Health Month

Event of the month yanng aku baru selesaikan ialah Colgate Oral Health Month . It is a very exciting event. banyak jugak org ramai yang join. Kerjasama & penerangan yang diberi oleh doktor2 juga memuaskan. untuk pertama kalinyaaku x gementar langsung apabila berjumpa dengan doktor gigi. furthermore there is some advantages to get involve here becoz of a cute doctor also involved. hehe..


sebelum masuk kena isi form dulu. then dapat belon free.hehe




jumper gigi paling besor..trus xcited nk amik gambar..huhu



ahaha. angah la paling cuak bl kna check gigi.wakaka

10 comments:

ParkAir said...

aku pun takut jumpe doktor gigi. lagipun xde doktor cantik..

ayunda maajis said...

ha ah..sbb selalunya doktor gigi ni semuanya lelaki..hehe bertuah kan aku..kikik

Rohaizat Hashim said...

wahahahahahahah adehhhh sakit perut tengok muka angahh.. wahahahhaha adehhhhh

ayunda maajis said...

@rohaizat
kikikik..org repot kt angah ko gelakkan dia..

HEMY said...

auuu..tgok gambar akhir teringat last jumpa dentist bunyi gerudi...wiiiiuuuuuuuu...arrrrggghhhhh

ayunda maajis said...

@hemy
ahahaha..lain kali nk jmpe dentist bawak penyumbat telinga ok

Rohaizat Hashim said...

hahahahahahaa... adehhhh skali gii tengok gelak serupa tuu gakkk... wahahahahahahahahaa... woiii geli peruttt!!!! wahahahahahaa

ayunda maajis said...

@rohaizat
ahaha..amboi gelak lebih2 nmpak...kang pecah perot baru hang tau

l0veyd0veyd00 said...

ala...check gigi je ke bley? kan best kalau diorg leh fix kan skali mana2 gigi yang rosak... bley la aku suh diorg putihkan gigi, pakaikan bracers gigi, tampal lubang dan bla bla bla...jimat duit. haha

ayunda maajis said...

@lovey
amboi byk nyer problem kt gigi ko.ahaha ha ah la.boleh check up je.aku igt kn dia nk fix skali.ala x pon bg la kupon diskaun g klinik gigi pon dh ok kn.tp seronok gk involve dengan mende2 cm ni..haha