Tuesday, April 27, 2010

Pengakuan Berani : Aku Bela Antu!!!


Ooops! Terkejut ke dengan tajuk aku kali ni? Ahaha. Pengakuan Berani Mati tu. Tapi bukan aku yang buat pengakuan tu. Kawan2 aku yang dedicated nyer kt aku. Adakah aku dianiaya? Atau difitnah? kikik klaka jugak lah.

Aku : Adoi..lapar3X..
Kawan : oi..bukan ko dh makan ker td?
Aku : X cukop ar..
Kawan : Giler ker? Makan berpinggan-pinggan. ko ni ada bela antu ker dalam badan ni? Ko bagi antu ko makan eh? Patut lah tak kenyang2..

Ader ker diorang ni cakap aku ader bela antu dalam badan. Giler ker? Puncanya sebab aku ni orangnya kuat makan. Ai..kuat makan pon x boleh ker incik? Dh makan banyak-banyak pon...badan tak naik2 jugak. Uit..saper cakap x naik? Memandai jer korang ni tau. Aku dah timbang 2 minggu lepas. Berat aku naikk 3 kilo tau. Ahahah kagum tak? Ehehe..Walaupon berat naik 3 kilo tapi saiz fizikalnya tetap maintain. Tak paham sungguh aku.

Stranger 1 : Kurusnya ko ni...tak cukop makan eh?
Aku : Ala ko jeles kn..Badan ko x ramping mcm aku kn (ahaha pdn muka.amik ko)

Stranger 2 : Kesian ko ni. Tak cukop vitamin. ahaha...
Aku : Ha ah la..meh sini duit bagi aku gi beli vitamin (Cakap banyak lak. Dasar tong drum!)

Stranger 3 : Kecik tol ko ni. Ko ader boyfren ker?
Aku : Do i have to answer that? (Menyebok betol! Nak ngorat cakap jer lah..)

Dah tu mcm mn ni? Dah banyak dah aku buat nk jadi gemuk. Minum susu coklat dh berkotak-kotak dh ni...Tak gemuk2 jugak..huhuh

7 comments:

ParkAir said...

C.A.C.I.N.G.... makan ubat cacing haha.

ayunda maajis said...

kikikik sgt siot ayat mu itew...uwa

ARC™ said...

og mmg xde ape yg best pon kt blog saye tu sbb blog ni lg best

ayunda maajis said...

@ARC
huhu..ni ayat perli ke hape ni? uwaaa

ARC™ said...

haha

khaisya said...

em aku rsa perut ko ni ada saluran ke perut jin kot...
cuba cek blik..tkut ada jin yang lepak dlam perut ko..xpun da berkampung kot.ahahaah

ayunda maajis said...

@khaisya
ahaha..klako2 xpe nanti aku g wat x-ray kt perot aku ek.