Friday, May 14, 2010

Aku = Anak Ikan? Ahaha

Oops! I did it again..ahaha aku menjadi tersangat lah happy2 jika membeli breakfast di Bagan dan Pakcik Fatin berada di tempat kejadian. sudah tentunya breakfast aku time itu FOC. Sebab Pakcik Fatin tentu akan membelanja aku. Hehe..tapi gadis baik ini (baik ker??? ahaha) xder ler nk nge"pow" orang tua tu lebih-lebih..breakfast aku macam biase jugak lah..milo ais kurang susu ngn kuih 3biji. Mmg slalu sgt Pakcik Fatin ni blanja aku breakfast. Sampai kan orang-orang kat Bagan tu tnyer sape aku ngn orang tua tu. Aku anak ikan beliau kah? Ahaha..klako-klako..ish xder lah. Ni sebab aku designkan packaging untuk product dia la.

ha? dh beruban? try yg ni


sesuai untuk korang yg nk kurus


ini produk baru. tapi xtau la dh keluar pasaran ke tidak


p/s : yela2..aku anak ikan si meow2..ahaha

4 comments:

Pocket said...

si pendesign product utk pakcik fatin?
memang patutla dia belanja, kalau tak..
lenkali product dia langsung tak der kaler.. a bottle of remedy wrapped with white non shiny paper, product description in font size 4...
Tajuk product? font size 12 ...

trus tak terjual wooo!!

eh!! bagan?

ayunda maajis said...

@pocket
kalo dia tamo blanja aku tarik misai dia.ahahah

ParkAir said...

ko mesti ikan kering kan. kurus semacam.

ayunda maajis said...

@parkair
aku bkn ikan kering. aku ikan bilis.ko ikan kembong..hehe