Saturday, May 15, 2010

Jom Heboh Putrajaya

aku igt ari sabtu ni nk tdo puas2..pastu bgn kul 4 ptg cmtu..tetiba Angah ketok2 pintu bilik aku jam 10 pagi.mcm nk roboh. aku marah betol la. rupenya nk ajk aku teman kn g kenduri kawin kwn dia.adoila..(marah betollah..ilang kualiti masa tidoku) Lepas pegi kenduri kat KL, kitorang singgah Jom Heboh Putrajaya to pick up a fren. Punya la susah. Banyak jalan yg biase dilalui ditutup. So kitorang yg x biase ngn jalan kt Putrajaya ni sedikit sesat. Last2 hati kering g mintak izin kt Polis yg buat block jalan, nk lalu gk jln yg ditutup tu.

Awek cun : Encik, tolong lah bg kami masuk. Kami nk amik kawan jer.
Polis : Tak boleh..tak boleh..kalau ader sticker je boleh masuk.
Awek cun : Tolonglah Encik..Kami amik kawan jer.Kami x parking pon.

Tetiba ader sorang polis sebelah kiri ketuk2 cermin depan kereta.

Polis : Ini ader sticker. Cakaplah urusetia..

Polis tu pun buka jalan..

Ahaha..kitorang leh x perasan ader sticker urusetia Jom Heboh TAHUN LEPAS kt depan cermin kereta. Ah..janji lepas..kehkehkeh..


orang memang ramai giler. booth jualan pon banyak nk mampos. merata-rata. penat gak memusing tgk barang


bergambar depan pintu masuk stage utama.


Dem' mata tdo time bergambar ngn Amir (Sofaz)


ehehe sebelum pulang sempat snap pic ngn Sofaz


Dan goodies bag yg aku sempat rembat adalah seperti berikut


oh..tertinggal poster Sofaz dalam kereta kwn Angah. Poster tu aku x mintak pon..dia yg beria nk bagi..ahaha..
.
.

No comments: