Friday, May 21, 2010

Lagenda Budak Setan



First time aku baca novel Lagenda Budak Setan ni time tu aku darjah 6. Ko bayangkan...punyalah lama dah novel ni keluar. Frankly itulah novel pertama yang aku baca.

Tengok jer promo (klik untuk lihat promo) filem ni aku dh tangkap syiok.Teruja gile babi nk tgk kt wayang. Ahaha..sape yg nk teman aku sila angkat tangan. Ah biar ar kalo ader yg cakap aku layan citer melayu pon..ader aku kesah? Duit aku la nok!

Sipi2 jer aku igt pasal novel ni.Tapi seingat aku memang cover kulit nocel ni memamg sebijik dengan ape yang diorang ni buat.(gambar lisa & farid je.yg bawah tu xder ler) ** kalau aku salah, sila betolkan.. So it good stuff sebab tak lari dari novel asal. Dan sekaligus respect the original author iaitu Ahadiat Akashah.

Gandingan Lisa Surihani & Farid Kamil memang cun sesangat. (walaupon aku x suke si Farid Kamil. UrgHH!) From the promo also there is s big conclusion tha this film will be hits.Be alert on 3 Jun 2010.Yeah! A few weeks to go..

2 comments:

ARC™ said...

saye tidak menyokong cte Malaysia.koh3

ayunda maajis said...

@arc
kikik..u should try la arc..meh teman aku tgk wayang meh..