Saturday, June 5, 2010

contest senyuman paling tak ikhlas di dunia!


hari minggu yang bingung..aku blogwalking..jmper contest ni..oleh kerana aku rasa ader bakat dalam diri untuk menbuat senyuman paling tak ikhlas di dunia.hehe

Cik aisyah..tolong la bg saya menang..sebab:
1. senyuman saya la yg senyuman paling tak ikhlas di dunia!
2. saya ade bakat bergambar mcm ni..(sila jgn bazirkan bakat saya) wahaha
3. saya mau adiah rm XXX.XX itu!!! (bling! bling! mata duitan) kikik

saya pertaruhkan gambar ni:

kalo x cukop ikhlas senyuman tu..sila lihat gambar yg ini pula:

8 comments:

ParkAir said...

ko memang, senyum tak ikhlas sokmo..

AzraeL said...

haha...giler lawak muke ko tu

rizputra7 said...

picture first memang tak ikhlas...macam kena paksa...gudluck yer

ayunda maajis said...

@ParkAir
eh selama ni aku ikhlas la.ikhlas tapi jauh...ahaha..

@AzraeL
lawak ko kater? dh naik kejung muka aku n kena buat mcm tu..huhu

@rizputra7
ha x ikhlas? bgs la..mmg itu pon yg cik aisyah mau kn..harap2 aku menang..maceh ek..

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Sama2 la bagi sokongan atas usaha bersama ini..
Kami mengecam kezaliman ISRAEL terhadap saudara Gaza http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

beb aku nampak ko senyum tak yang iklas tu...

beb lawak plak nampak ... beb senyum biar manis hati mau manis ayat mau manis

janji kalau suruh vote aku vote ko lah menang

ayunda maajis said...

@Afzainizam
ahaha..bagus la..sila la jadi pengundi tegar untuk aku supaya aku boleh menang..dh2..pegi bgtau cik aisyah yer..

AzraeL said...

hahahaha....kejung tp ko wat jgk...wakaka...cidah2

aisyah bet ^^ said...

sorry tau sbb lambat terjah..T.T
sy bz aritu..=.=
nywayyyy, thankkkkssss sgt2 sbb join contest ni..hehe