Sunday, June 13, 2010

Ninja Saga invade Sixma!

Chikurosan : Meninja Sampai Lebam!

Weh..aku dah pass Chunin Exam ok! so kacang jer..wahaha (Riak dan takbur betol la) Buktinya di bawah:



Hurm..selepas game Tower Block dari Facebook menawan warga Sixma (entri terdahulu) kini game Ninja Saga pulak..ahaha kitorang ni datang opis buat keje ker buat mission ni? Ei..repot bos kang..ahaha

Ninja Saga ni game dia ader watak-watak dari cerita Naruto. Semua watak ader cuma dia adjust nama watak tu jer..takot kena saman kot. Besh woo main mende ni..targetnya ialah nk jadi paling kuat.kena buat mission untuk jadi Chunin dan seterusnya jadi Hokage.

Besh meninja ni sebab boleh pukul kawan sendiri yang mana dalam dunia realiti kiter x berdaya nak buat begitu kn..kikik..time ni la aku boleh tapau-tapau diorang ni..ahaha..puas ati.Tapi video kat bawah ni aku yang kena tapau..makanan kepada mereka..uwaa...


Kekalahan mudah kepada Peja..(Eleh time ni aku tgh lvl rendah..belom jadi Chunin lagi..huhu)

2 comments:

AzraeL said...

hahaha..tahniah la jd chunin...ko ni baru setahon jagung..blaja la rajin2 ye dari abang2..wakakaak

ayunda maajis said...

wehuuu..beressssss...