Wednesday, July 28, 2010

Aku Winduuu...Usui Takumi!!!

ahaha..jangan salahkan aku kalo Usui Takumi pon suka kat aku..

Keterujaan aku pada setiap Ahad pupus sudah. Kalau tak..tepat jam 12 malam aku dh terpaku kat depan tv. Jari comel aku ni pantas & tuntas je menekan punat channel 715-Animax.

Boleh pulak aku layan Maid-Sama.The story is rolling about gurl jadi pesident kat sekolah lelaki and in the same time she working at maid's cafe.Cite dia memang klaka giler. 1st time tengok memang dah grab attention aku.Puncanya sebab ader si jantanmen Usui Takumi (the pervert outerspace superhuman) kacaknya dia..ahaha..

Sape yang ko nak dia muncul dalam mimpi ko?
Aku jawab la : Usui Takumi..ahaha
Sape Usui Takumi? Jap nak google..
.
.
.
Giler ko?! Watak kartun?!


Ahaha...ader aku kesah? At least this pervert takder nyer boleh sakitkan hati aku seperti mana real human does. Tak gitu?

Tapi sejak dah pindah umah 3 minggu ni..aku dah terlepas banyak episod yer..kat umah baru ni xder astro..tv pon xder..uwaaa...Sedih...aku sangat-sangat windukan Usui Takumi!!!

Nasib baik la internet ader..aku download jer la. Simpan dalam lappy aku ni..hari-hari boleh tenung Usui Takumi..heheh..

Sunday, July 25, 2010

Chikurosan Dah Jadi Jounin!!!


Huhu..aku rase macam nak nangis..akhirnya tercapai sudah cita-cita nak jadi Jounin..huhu..macam tak percaya sebab aku buat exam part 5 tu sekejap jer..aku hanya perlukan 3 kali percubaan jer nak kalahkan si Orochimaru tu..eheh..sonang sangat bai..ahaha...

Yayay! Dah jadi Jounin. Dah pass exam level 40..ahaha..korang-korang kt luar sana tayah la nak berlagak dah ngan aku..ehehe..lepas ni aku kejar level korang yang sejemput tu secara pantas dan tuntas..hehe..

ahaha..kata-kata ko buat aku terbang la peja

.
.

Thursday, July 22, 2010

Budak Sixma Korang Memang Hensem!

Wohooo..akhirnya internet kembali berfungsi. Hampir sebulan aku x bertenet di rumah sebab me'relocate' kan address dengan pihak Streamyx & atas-atas sebab lain telah melambatkan aku bertenet di rumah baru ini.Yer..sepanjang time itu aku kuat mencaroot..ahaha..

Yela-yela mungkin ucapan terima kasih untuk budak-budak Sixma ni dah sangat-sangat terlambat. Tapi aku nak jugak cakap yang aku sangat-sangat lah berterima kasih kat Peja, Lily, Sidiki, Kukumalu & Pet sebab telah menjadi sangat sporting menolong aku angkat barang time pindah umah aritu.

Dari tingkat 2 ke ground floor..dari ground floor ke tingkat 5. yeah! Tingkat 5 baby! Tingkat 5 yang xder lif..manually step your foot on the stairs..wahaha..memang betol-betol mencabar, memenatkan dan membasahkan ketiak. Memang mencaroot-caroot la time angkat barang tu..Ahaha.. dah la barang aku agak besar dan banyak. Padahal aku sorang jer yang nak pindah tu..huhu

Tapi...aku memang kagum giler la ngan dak-dak Sixma ni.Gagah perkasa rupenyer.Boleh pulak si Peja tu angkat kotak yang besar tu sorang-sorang...ish kagum-kagum..

So last week aku pon belanja la budak-budak Sixma ni makan KFC. Wah sambil makan sambil cuci mata diorang ni..cisss..

Peja kekenyangan ker berlakon jer?


Sidiki layan jer...ahaha


Aper gelak-gelak Lily..


yela..kfc jer.walaupon x seberapa..aku tgh miskin kot.ader duit lebih kiter makan besau yerk..heheh


Sesungguhnya aku terharu dengan pertolongan korang semua! Korang memang hensem la!!!

Sunday, July 4, 2010

Aku kena halau rumah!!! Uwaa...


wikend aku yg memenatkan..emosi tak stabil.rase nak marah dan menangis sepanjang hari.sebab ape? sebab aku kena halau dari rumah. yeah! aku terpaksa menagih simpati orang luar untuk dibenarkan tinggal bersama. search mudah.my..pegi 7 Eleven tengok iklan. Kol sana kol sini..drive around the flat..tgk iklan yg tertampal kt dinding-dinding..

hurm.. semua bilik dah tak available lagi.. Banyak yang bilik kosong tu kena share dengan orang lain. Aku xnak la share bilik wei..privasi xder..dh tak boleh ar nak naked sorang-sorang lagi.. oh nooo...

tapi kalau ader bilik untuk sorang yg kosong pon, diorang ketuk aku ngam-ngam ho punyer..sampai 300hengget sebulan..adoi la..aku miskin dowh..mana mampu..selama ni pon aku x pernah bayar sewa rumah..skang ni kena pulak idop berdikari...adusss senget idop aku nanti ni..

so tolong aku tolonggggg..aku nk bilik kosong A.S.A.P!