Sunday, July 25, 2010

Chikurosan Dah Jadi Jounin!!!


Huhu..aku rase macam nak nangis..akhirnya tercapai sudah cita-cita nak jadi Jounin..huhu..macam tak percaya sebab aku buat exam part 5 tu sekejap jer..aku hanya perlukan 3 kali percubaan jer nak kalahkan si Orochimaru tu..eheh..sonang sangat bai..ahaha...

Yayay! Dah jadi Jounin. Dah pass exam level 40..ahaha..korang-korang kt luar sana tayah la nak berlagak dah ngan aku..ehehe..lepas ni aku kejar level korang yang sejemput tu secara pantas dan tuntas..hehe..

ahaha..kata-kata ko buat aku terbang la peja

.
.

No comments: