Sunday, August 1, 2010

D Inah...sila bayar hutang kamu

Seminggu selepas aku pindah umah..aku dihujani beberapa side job. Ada yang mintak buat video, design t-shirt sukan, trace artwork pon ader jugak. Alhamdulilah..mungkin rezeki pindah umah.

Tapi yang peningnya semua job ni datang sekaligus. Pastu semuanya nak urgent lak tu. Aku yang tengah miskin sebab duit gaji dah abis tang pindah umah tu..rembat jer la semua job tu. ha apa lagi..selama 1 minggu tu..aku duk kelam-kabut kejar dateline. Sampaikan aku tidur 3 jam sehari pon ader. Fuhfoh..time aku study dulu pon xpernah macam ni. Wahaha..
"itulah u ni..dulu i ajak wat study group..u tamo..u membungkang jer..ha skang padan muka..sebok nk buat side job..tengok macam i ni...i pon membungkang macam u jugak tp i dah idop senang tau...jadi anak ikan Rosnah Mat Aris..auuuwww.."
Eh..ape kaitan? Dah..sambung balik..

Nak-nak pulak time tu umah baru aku belum install internet. Jadinya aku nak buat research pon sangatlah susah. Aku buat semua job ni sekadar yang termampu jer lah..sebab diorang nak urgent dan aku takder idea.

Korang tengok sendiri la video yang aku dah buat ni. Ni video untuk katering D Inah.

video

Yer..sangat amatur bukan? Aku tau...aku boleh buat lebih baik lagi..Apa pendapat korang?

p/s: bang..3 ari saya x cukop tido tau..bayar la saya lebih sikit..adoi la..

8 comments:

AzraeL said...

hahaha...ok dh ni...cume mase mule2 tu kasi cepat sikit la geluk tu jalan n pekej gemilang ngan terbilang tu xnmpk la tulisan die...kecik sgt......hehe

ayunda maajis said...

AzraeL : ahaha..incik tgk kt skrin brape inci tu? itu mata sepet kasi buka besar skit..wahaha..ni pasang kt tv besar la incik..

Faisal Admar said...

cun! pakai dreamweaver ke?

ayunda maajis said...

Faisal Admar : tq! ni pakai adobe after effect

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah…. emmmm aku nak curi idea ko tu tak terfikir lah plak nak buat promot cam ni... lebih menarik dan tertarik bila orang baca... senang mudah orang faham... bagus lah idea ko ni

Wan Gerrard said...

terbaik2^^
Gerrard rasa apa yang ingin disampaikan tu sampai la kat semua orang..Gud joob

ayunda maajis said...

Afzainizam : ha curi la..aku xkesah..ahaha..tq sbb puji..aku dh senyum smpi telinga ni

ayunda maajis said...

Wan Gerrard : tq :-) engko pon gud jugak