Wednesday, August 18, 2010

t.o.m.o.t hepi anniversary


t.o.m.o.t
hepi anniversary

9 comments:

Afzainizam said...

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

hah tak lama lagi ada lah lakaran peta dunia kat bantal tu.... ah haaa comel lah bantal ucuk itu....

ayunda maajis said...

Afzainizam : haip! itu bantal letak dlm kereta lor...

Afzainizam said...

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

ha... ingat batal ucuk... yup nape yek aku tengok orang pompuan suka letak bantal kat dalam kereta ni...
pasal aku tengok ramai yang letak kat kereta orang pompuan...

ha.... but my mum car pun ada letak bantal kecik cam tu

Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


eeeemmmm bantal oh bantal kenapa engkau bucuk cam ner aku tak ucuk ayunda suka sangat... ayunda suka sangat

AzraeL said...

lol...cidah2...pe la nk jd ko nih~~huhu

ayunda maajis said...

Afzainizam : letak bantal dlm kete tu kn acessories kn.comel je kn..tgk ur mom pon suker..wah makcik! taste kiter mmg sama..ahaha.

kikik..ader lak lagu tuk aku ek..

Azrael : hurm..aku nk jd mcm mn lg?

Faisal Admar said...

wah nice! nk 1!

afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com

waarrhhhh bila aku bawak kereta my mum sampai tak nampak cermin belakang lahhh... bahaya tau... but dia tak bagi sentuh bantal ituuu

ayunda maajis said...

Faisal Admar : ahaha..boleh buka bisnes ar cm ni

afzainizam : kikik..wah besau benar bantal itu..