Wednesday, September 1, 2010

spesis yang racist pada kaum itu


Yer..kamu spesis yang racist pada kaum itu.Yer..kamu juga spesis kurang ajar pada kaum itu.Bodoh la kamu ni. Kamu datang lambat. Terhegeh-hegeh angkat barang. Plastik makanan kat kiri kanan tangan.Bawak bekal macam 10 hari tak makan. Kamu pulak nak menghalau kaum itu.Ewah sukati kamu yer. Kaum itu kaum India. Memang sah-sah ler mereka tak puasa. Tapi apa hak kamu nak halang mereka dari melepak di meja tepi tasik itu? Tak reti nak menghormati hak orang lain.

Kat tasik Seksyen 7 tu banyak lagi kot port nak duduk berbuka.Kamu nak jugak main jeling-jeling ngan kaum itu. Tak pasal-pasal kaum itu angkat kaki.Blah terus.Nampak air muka kaum itu bengang.Hah aku punyer air muka pun terpapar bengang jugak ni.Bukan aku sorang yang tak puas ati.Angah ngan abang ipar aku pon sama.Ei...tak 1 Malaysia langsung!

Eleh kecoh betol. macam la kamu tu puase.Beriya-iya nak berbuka.Nak port cantik, datang awal la wei! Kaum lain pon nak lepak tasik juger. Nak dating juger. Tak der pulak aku nampak signboard 'AREA UNTUK ORANG BERBUKA SAHAJA'. Sengal! Buduh! Kurang ajar! Itulah kamu..

6 comments:

Pocket said...

marahkan saper ni dik,
macam marahkan kaum sendiri jer pocket bacer?

tapi tak per..
kita amik teladan yer,
jangan jadi bodh sombong cam diorang :D

ayunda maajis said...

Pocket : haah marah tau..xreti R.E.S.P.E.C.T org lain

Faisal Admar said...

bodoh la itu olang. aik suruh je mohd sound! kekeke.

ayunda maajis said...

Faisal Admar : ahaha..mohd x sound pon..dia dok ralit makan jer..huhu

Afzainizam said...

----==--Dah nak raya lah ---==----
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com

Sorry Terlalu Lama Tak Ziarah Blog Ni but kita masih kawan sealam maya kan.... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

woooo belum lagi lah rayo... lagi sikit lagi ...bebawal besabar yeee

adooiii kali pertama tengok ko memarahhh sampai berapi kepala dahsyatnya.... bawakkk bersabowww

ayunda maajis said...

Afzainizam : ha mn ko ilang? mmg dh nk raya ni..mn duit raya aku? wohooo itu api kepala atas juga keluar..itu kepala syampoo petrol juga pakai.wahaha