Sunday, October 10, 2010

10.10.10 - Kalo ko ader bf


Kalo ko ader bf..make today as your sweetest day..macam si muzafar tu..pilih tarikh ni buat kenduri kawin.satu dunia tahu.nanti bl dh ader anak cucu...leh story kt diorang yg korang xperience sesuatu yg special pada tarikh yg special.

Kalo ko ader bf..today should be your engagement day..sweet isnt it.what? dh cancel? Owh..pity you..today nampak nya not your special day.lagi pity sebab dia luper yang sepatutnya korang bertunang arini? hari paling malang bagi you..kasihan..kasihan..mesti dah nangis sampai bengkak-bengkak mata kan..hurm tak per..you still can announce this..buat blog macam ni..dan luahkan perasaan..

Kalo ko ader bf..woohoo eceli baru declare your relationship arini?..congratulations..mesti hepi kan..yer lah..after berhempas pulas berebut ngan pompuan lain..akhirnya dia jatuh ke pangkuan you..yay! lompat bintang sekali! lepas ni boleh la you story mory kat bff yang lain..dapat bf pada tarikh yang cantik ni..senang nk igt tarikh nak sambut anniversary nanti kn..kn..kn..

Kalo ko ader bf..jaga la dia baik-baik..jangan curang,jaga hati dia,jaga..ha?! siang tadi break up? ayoyo ape punya malang la you ni..nape arini lak yang dia pilih nk tinggalkan you? Alolo..mesti balik umah hentak-hentak kaki kan..ha tengok tu..sampai bengkak-bengkak mata you nangis..sabo la eh..

its ok..10.10.10 only came once..lucky or bad you are experienced today is just a day..however sooner or later msti teringat balik kan.we just a human.For hepi couple..aku doakan jodoh berpanjangan.Pada yang putus cinta..bersabarlah..AND PLIZ EXPLAIN WHY YOU DUMPED HIM/HER..Jangan senyap jer..jangan seksa dia dengan thousand questions of WHY??

6 comments:

hasrool89 said...

ermm good job..hahaha

ayunda maajis said...

hasrool89 : good job? tetiber? wahaha

Faisal Admar said...

beta yang kena dump le... sedey!

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... kerana banyak hal yang perlu kami uruskan... nanti kami ceritakan ye..
Ok kami sambung lah persahabatan kita yang lama tak berkunjung ye...

woooo ramai yang kawen time 10.10.10 ni cantik sangat nombor tu...

apapun kita serahkan kat takdir ilahi jodoh itu dari Allah kita uasaha aje...

kalaulah aku dapat girlfreand pada tarih itewwww... isssshhhh sapalah aku ni...

ayunda maajis said...

Admar : really? takziah..tahun depan cuba lagi..caiyuk2!

Afzainizam : Alolo..belom try belom tauuuuuuuu...

l0veyd0veyd00 said...

ala cian dier...