Wednesday, October 27, 2010

Aku & Paramore Rocks Bukit Jalil

Yela2 ni mmg post paling lambat la.Orang mesti cakap post ni dh basi..abes tarikh..lemau..huhu..apo nk buat..arini baru leh update sebab problem x dapat dielakkan time transfer pictures & video ke dalam lappy..huhu..Ader aku kesah? Sukati aku la kot..Blog aku kot..Tamo citer banyak..aku nk upload Pictures n Videos yang dah tangan amatur ku ambil time Konsert Paramore di Bukit Jalil, 19 Okt 2010 aritu..


Pape pon aku nk say thanz to Tina.Thanz bg tiket last minit tu..aku anggap itu adiah besday aku yg tertunggak..hehehe

Ah..banyak benor gambor yang kitorang pose..klik sini je la kalo nak cuci mata : Klik sini

Besh giler konsert Paramore ni..diorang memang sharp on time.Konsert start jam 8.30..diorang keluar terus nyanyi..Memang x cakap banyak la.Pastu banyak lagu yang si Hayley Williams yang berambut oren tu nyanyi ialah lagu-lagu yang kitorang leh join nyanyi sama-sama.Memang masyukk..

Aku ape lagi..jumping gak la..tu pasal la kebanyakkan video gegar..ahaha..Huhu tp time jumping tu..aku leh rasa lantai bertingkat yg aku pijak tu shaking..giler ah..time tu aku mintak-mintak jangan la runtuh..huhu..cuak..

Layan punyer layan..konsert memang sekejap giler rase..memang kejap pon..1jam setengah je..pukul 10.00 tepat Paramore stop..terus turun stage and terus keluar stadium..Giler tak puas!!! Uwaaa...

Ok la..layan je la video2 Paramore yg diambil oleh tangan amatur ku ini..huhu..sowi video gegar sbb tgh jumping layan lagu and video diambil ngan tangan amatur..

When It Rains
The Only Exception

Ok..ade several videos lagi sebenarnya..tapi aku amat malas nk download sebab berat..dah2 aku nk tido ni..penat tunggu mende ni nak upload..huhu..

7 comments:

Faisal Admar said...

haha nak upload pun mls nak kene ni! eh ni kump apa... x pernah dgr pon

Anonymous said...

haha. all the best

ayunda maajis said...

Faisal Admar : kikik malas itu normal..haip! caner leh x kenal lak ngn band ni..tgk movie Twilight x?

ayunda maajis said...

Anonymous : ahaha funny quotes...

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

adoiiiii tak gak basinyerrr....

beb nape ye tak ade orang nak bagi aku tiket free kat aku ye....

kalau tak aku boleh joint sekali....

hahhh ade video amatur .... tak yah gi pun tak ape tengok kat video aje kan senang

ayunda maajis said...

Afzainizam : uish..feel x sama woo...gi konsert lagi masyukkk..

miLk+ch0co said...

haha..best gilak!