Sunday, October 31, 2010

Stadium's Warehouse Sale Sucks!

Aku sgt teruja bila tau ada warehouse sale atau jualan gudang.Laju saja aku canangkan berita itu kepada Kak Temah, Milah Gendut, Pak Dogol & suku-sakatnya.Kali ini diadakan di Stadium Malawati, Shah Alam.Hujan yang renyai-renyai pada petang Sabtu tu tak mengurangkan langsung keterujaan aku.Tetap ku redah jua.

melintasi gerai-gerai sebelum masuk stadium


ini bukan iklan gigi


yer saya tau..topi itu bukan saiz saya..huhu


70% jer? still not enuff..


inside....


alolo..si kecil pon nk soping jugak


ahaha..dalam fitting room pon boleh posing..tak paham aku


gosh..perasan diva!!! ahaha


tester keropok losong 1st..sedap..trus beli tapau sebab perot dah lapar.


ok last pose sebelom pulang


Sebenarnya nk masuk gudang ni tak boleh bawak masuk kamera.Tp biase la..siapa aku tanpa kamera? Sebelum masuk pulak diorang akan ikat beg for cautious pencopet..Nasib baik time tu aku pegang kamera kt tangan..so ni la yg sempat aku posing..hehe

However..ini bukan jualan gudang wei.Ini sama jer dengan mana-mana sale yang melambak kat dalam mana-mana mall.Tak ade bezanya pon.Harga selepas discount x banyak bezanya.Huh..this is suck! Sebab aku penah pegi Nose warehouse sale.Terbaekk..which is all item was given at the same rate.Can you believe it? Yang dulu nya harga RM80 to RM100++..Semua shoes hanya RM10..ahaha ape lagi? Aku beli 4 pasang for myself.No wonder la ade sepasang kasut tu masih dlm kotak..aku x pakai-pakai pon lagi..ahaha

ok2! Aku emo sebab aku x beli ape-ape pon..uwaa...celah mana nak soping nyer? aku belom gaji..cuma roomate aku jer yang soping sakan..uwaaa...

8 comments:

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
Sila Lawat Kami kembali
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Hamboiiiiii sakan nampak shopping sampai macam macam ko beli cemin mata baju keropok losong tali pinggang topi ... tapi sale tue hanya 70% less ke....

wahhhhh ade cam kat dalam fitting room plak...

l0veyd0veyd00 said...

kepala ko kecik sgt pehal smpi xleh muat topi tu? wkwkwkkw

Anonymous said...

huahuahua..kawal nafsu beli barang.

ayunda maajis said...

Afzainizam : ha ah.rasenya smpai 70% jer kot..x sure.

dlm fitting room pon jadi..ahaha

l0veyd0veyd00 : kepala aku bkn x muat topi tu..tp terlebeh muat..uwaaa

Anonymous : ahaha..iyer..say well done to myself

Faisal Admar said...

asal muka korang dua sama... muka ijai lain? hahahaha

ayunda maajis said...

Faisal Admar : kikikik..admar..ko ni salah orang kot..wahaha

Afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda.

woooooo shopping le sakan.... jalan-jalan cuci mata.... wooo cuci mata lah kalau akunyer nak shopping mana ade duit... tak gaji lagi lahhh

ayunda maajis said...

Afzainizam : owh xpe..ko kumpul duit gaji ko..pastu belanja aku ler..hehe