Sunday, November 28, 2010

Jalan seret kaki macam orang cacat!!!

meh teka mana satu kaki aku..huahua..


Yer..aku emo semenjak dua menjak ni (betol ke ayat ni?) Emosi tak stabil. Macam-macam yang aku rase. Kadang-kadang aku letih ngan perangai sendiri..ahaha boleh gitu? Dah tu kalau aku tengah weng..apasal ko bikin aku tambah hot ha? Apasal? Apasal ha?

Eii aku panas betol ngan manusia yang ada kaki tapi tak reti nak hargai.Menyampah dol. Bila dengar orang jalan seret kaki. Macam orang cacat. Kaki elok-elok sihat diseret-seret time berjalan. Dah la bunyi bising. Sreetttt! Sreetttt!..seriau aku..panas je telinga aku.. Dasar pemalas!!!! Nak angkat kaki sendiri pun pemalas sampai ko seret kaki ko kan.. Dasar cacat!!!

Itu saja untuk kali ini. Sekian.

p/s: aku benci orang jalan seret kaki. Bluek!!!

Wednesday, November 24, 2010

nasib baik ko dok jauh..kalo dekatttt...ei..nahas!

Aku rase macam nak tumbok perot orang tu laju-laju.Pastu sekeh kepala dia banyak-banyak kali sampai tumbuh benjolan-bejolan di atas kepala dia.(Penah tengok cerita Shin Chan pasti dapat notice ni). Ko rase itu dah cukop? No way..ati aku panas ko x tau.. Dah-dah..tayah cakap banyak. Aku rase macam nak tarik-tarik sideburns dia kuat-kuat..Geram dol..

Ei.. lagi besh kalo aku ade kayu sakti si Harry Potter tu.sekali libas je kat dia.."pandrulium spousas!!" tukar dia jadi peti ais..ei geramm..geram..Hah nasib baik ko dok jauh..kalo dekatttt...ei..nahas!

Sunday, November 21, 2010

Aku nak ilang ingatan


Rite now i really wish that i lost my memory.Yeah! Sangat-sangat mahu ilang ingatan sebab tak mau lagi ingat perkara yang menyampah & sakit ati.

Sangat-sangat mau ilang ingatan sebab tak mau lagi rasa merana bila tak dapat apa yang kita nak.

Sangat-sangat mau ilang ingatan sebab tak mau lagi fikir or ingat pada seseorang yang dah lupa kita. Padahal kita sangat-sangat ingat pada dia.

Sangat-sangat mau ilang ingatan sebab tak mau lagi menanggung rasa tekanan dalam diri.. Aku dah letih!!!

Sangat-sangat mau ilang ingatan sebab tak mau lagi simpan hasrat mau bunuh diri.Padahal itulah perkara yang aku fikir setiap hari.

AKU NAK ILANG INGATAN SUPAYA AKU BOLEH MULAKAN HIDUP BARU TANPA MEMORI-MEMORI YANG CHELAKA MACAM NI.SUPAYA AKU BOLEH START FROM ZERO.SUPAYA AKU TAK DITINDAS LAGI.SUPAYA AKU TAK DIPERMAINKAN DAN SUPAYA AKU HAPPY.

Yer..aku nak ilang ingatan. So how to do that? Gosh. Somebody plis kill me.

Maafkan aku kalo di saat aku menaip ni aku tak menangis walaupun aku sebenarnya sangat sedih. Aku rasa sangat letih. Dan perot aku lapar sangat tapi aku tak der selera nak makan...

Wednesday, November 3, 2010

Antu Makan.. (Siapa yang bela antu sebenarnya??)

basahkan tekak ngan aiskrim mango..mmm nyum2.Liza yang suggest ni.rasa mango yang segar.kitorang share the mangkuk sbb ia besar & ambil masa nak menghabiskan nya..sesuai la tuk kitorang yang nk chill2 kn..


Lama jugak kitorang stay kat tempat aiskrim tu.Kemudian baru lah sambung jalan-jalan balik.We masuk Popular Store. Belek-belek buku. Then I found this one book..kitorang duduk bersila kat situ.baca buku tu..selak sehelai-sehelai..interesting bukunya..kelakar pon ader..


sangat kusyuk la kunun..ahaha


nak tau buku ape? It is The Portable Lat..semua kat dalam buku tu ade komik semata-mata.. Dato' Lat menyampaikan mesej melalui kartun nya dengan kadar yang kelakar..kisah Malaysia sepanjang tahun..


wei..ini bukan library ok..ahaha


Belek punya belek..aku tengok jam..Fuh dah pukul 7 lebeh..Rasanya time masuk tadi petang lagi..ahaha..Lama jugak kitorang lepak kat dalam ni..Giler tak perasan..Bangun-bangun jer perot start rase lapar.


singgah makan popia pulak..ni memamg feberet. yang penting mintak extra pedas k. lagi sedap macam tu. pastu makan ngan chopstick..ahaha terkial-kial mengepit..ah..janji masuk molot..ahaha


lepak kat Hot & Roll sebab Liza nak try makan kat situ.She choose sumting with blackpepper.


i choose sumting with capati..boleh tahan la.tapi sangat kagum dengan cara tukang masak dia bekerja.sangat laju memasak & kemas.


ok Liza..dah 8.30 mlm dh ni..we need to go..lain kali kite datang lagi yer..huhu..A day with Liza memang asyik makan jer..Ko jangan ngadu kat aku & tanya kenapa ko tak kurus-kurus ok? Ahaha.. Inilah yang berlaku bila kitorang ambush Sunway Piramid tu ari.. Korang pon patut try jugak tau...


ok last pose before we go home