Wednesday, November 3, 2010

Antu Makan.. (Siapa yang bela antu sebenarnya??)

basahkan tekak ngan aiskrim mango..mmm nyum2.Liza yang suggest ni.rasa mango yang segar.kitorang share the mangkuk sbb ia besar & ambil masa nak menghabiskan nya..sesuai la tuk kitorang yang nk chill2 kn..


Lama jugak kitorang stay kat tempat aiskrim tu.Kemudian baru lah sambung jalan-jalan balik.We masuk Popular Store. Belek-belek buku. Then I found this one book..kitorang duduk bersila kat situ.baca buku tu..selak sehelai-sehelai..interesting bukunya..kelakar pon ader..


sangat kusyuk la kunun..ahaha


nak tau buku ape? It is The Portable Lat..semua kat dalam buku tu ade komik semata-mata.. Dato' Lat menyampaikan mesej melalui kartun nya dengan kadar yang kelakar..kisah Malaysia sepanjang tahun..


wei..ini bukan library ok..ahaha


Belek punya belek..aku tengok jam..Fuh dah pukul 7 lebeh..Rasanya time masuk tadi petang lagi..ahaha..Lama jugak kitorang lepak kat dalam ni..Giler tak perasan..Bangun-bangun jer perot start rase lapar.


singgah makan popia pulak..ni memamg feberet. yang penting mintak extra pedas k. lagi sedap macam tu. pastu makan ngan chopstick..ahaha terkial-kial mengepit..ah..janji masuk molot..ahaha


lepak kat Hot & Roll sebab Liza nak try makan kat situ.She choose sumting with blackpepper.


i choose sumting with capati..boleh tahan la.tapi sangat kagum dengan cara tukang masak dia bekerja.sangat laju memasak & kemas.


ok Liza..dah 8.30 mlm dh ni..we need to go..lain kali kite datang lagi yer..huhu..A day with Liza memang asyik makan jer..Ko jangan ngadu kat aku & tanya kenapa ko tak kurus-kurus ok? Ahaha.. Inilah yang berlaku bila kitorang ambush Sunway Piramid tu ari.. Korang pon patut try jugak tau...


ok last pose before we go home

11 comments:

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
Sila Lawat Kami kembali
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah….

wooooo perut korang bedua tu ade hantu lapar agak nyerrrr... habis semua ko bedal... nasib baik ko tak bedal buku-buku .... macammm ulat buku tu...

beb..... ko boleh jadi pengacara Jalan-jalan cari makan.... ganti maria dan serina itewww makan-makannnn.... jalan-jalan... but aku nampak ko maka aiscrem manggo ngan lahapnyerrrr

ayunda maajis said...

Afzainizam : kikik..kitorang mmg suker mkn..ahaha mn der lahap la aku mkn sopan santun tau..wahaha

Anonymous said...

haha. ni hantu raya ni. :P

-sh1n-

ayunda maajis said...

shin : ahaha..no komen..

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
Sila Lawat Kami kembali
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

woooo lama tak ziarah kat sini dah ketinggalan banyak ni... maaf sibuk sikit kebelakangan ni
suka baca kartun Dato Lat ni...

dan suka makan capati hot & roll tu....

gelojoh nyerr tentu sodap

ayunda maajis said...

Afzainizam : wei mn de gelojoh tu..ahaha

org suke dia pon suke..eiii tirooo..

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

bukan tirulahhh.... cuma saja suka benda yang sama.... tak tiru tapi serupa... ehhhh tak serupa ko pompuan aku lelaki... tak serupa lahhh cuma sama cita rasa...

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

hah ni dia abang rambo gagah perkasa datang ziarah blog ko....

hot & roll tu ade tak macam popia basah....

ayunda maajis said...

nizam : kikiki..lain la..hot n roll tu kn capati punyeer kulit.mcm lempeng punyer kulit pon ader gak..nk try?

Faisal Admar said...

ya allah makan punya banyak tapi maintain! bagus2.

ayunda maajis said...

Admar : itu ader tanda2 bela antu dlm badan x? ahaha