Sunday, December 26, 2010

Betol! Tak tipu! Aku kena culik Alien malam tadi!!!

Betol! Tak tipu! Aku kena culik Alien malam tadi!!! Kalau tak caya tengok video kat bawah ni..aku dalam spaceship makhluk asing ni..Betolll..yang aku tekan-tekan apekejadah tu button peta nak balik Mesia la tu..canggih kan kapal alien ni..huh kagum aku..hampir buat aku nak stay je kat situ..tapi nasib baik aku sayang Mesia lagi..tu pasal la aku berjaya larikan diri..heheh..

video

5 comments:

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Mak oiii anak alien mana lahhh yang lawa cun camni dok main picit-picit dashboard kapal angkasa tu... woooo mmg sahhhh nakal lahhh alien tu tangan dia gatal sangat tu.... karang terempas plak kan kapal angkasa tu....

woooo nampak ko ade bakat jadi pilot kapal terbang wanita tuuuu

ayunda maajis said...

nizam : erk..kapal terbang pon aku xpenah naik...huhuh

Faisal Admar said...

Wah! Slimnye! patut alien culik!

ayunda maajis said...

admar : ahaha baru la aku tau..

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alahai ciannya dia airasia ade tambang murah boleh on line aje oderrr ajer lahhhh taun ni oderrr taun depan boleh naik.... pastinya murahhhhhh