Wednesday, December 8, 2010

Melangkah tenuk kerana TV

Pagi tadi kat kedai makan. Lepas aku order air milo bungkus. Aku duduk tengok tv. Umah aku kan takde tv. So kena amik peluang ni sebaik mungkin. Nak tengok tv puas-puas sebelom masuk keje. Ahaha.. Time tu TV3 tengah iklan. Uhh.. Iklan baru! (ntah ye ntah tidak) Aku pon tak sure sebab dah lama sangat aku tak tengok tv.

Punya la kusyuk kan. Sampai aku tak sedar budak yang amik order tadi lambai-lambai tangan banyak kali. Depan mata aku wei..Rupe-rupenya dia nak bagi tau milo bungkus aku dah siap.

Wahaha..punye la banyak mata yang perhati aku. Uwa..aku pun melangkah tenuk ke kaunter.

"Eh bukan awak dah duduk lama ke tadi?"
Ahahaha...aku gelak aje ler.. Nak cover malu.
"Tv tu memang selalu buat orang tergoda"
Wahaha..itulah pasal..Uwa...

ok lain kali aku bekpes kat starbuck jer la..huhu

2 comments:

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Ziarah buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

adoiiii sorry banyak tertinggal entry ko ni.... bussy sejak-sejak ni....

wooooo sedapnyerrr tapi sayang mahal sesangat harganyerr tak mampu lahhh aku nak meneguknyerrr

ayunda maajis said...

Nizam : kikik..xpe nanti kite minum sama2 ek