Wednesday, December 15, 2010

Si Geboh Buah Hati Saya Sekarang

Dah la..tamo selindung-selindung dah la..Atas permintaan ramai kali ni aku dedahkan lah siapa buah hati aku yang sebenarnya..Ecece malu la pulak..merah muka ni dah tau..ehem-ehem..

Baru-baru ni memang susah nak tido malam kalau tak tatap gambar dia..Tapi bila ditatap..ei geram pulak rasenye..rase nak pelok-pelok syium dia..rase nak gomol-gomol dia..ei geramnya..

Gambar dia pon aku dah jadikan wallpaper & screensaver kat henpon..ahaha..kejap-kejap tengok..kejap-kejap tengok henpon..nak buat keje pon dah tak tenang..wahaha..

Ahaha..suspen ke?

Inilah Si Geboh. Si berbulu lebat inilah buah hati saya sekarang

Alolo tengok tu manjanya dia kn..Geram je bila tengok gambar atas ni..huhu..Si Geboh? Apesal la nama dia pelik kan? Maksud Geboh tu lebih kurang macam bulu lebat la..kata tuan sebenar kucin ni. Tuan sebenar Si Geboh ni ialah Encik Parkair

Ha tengok tu..dia memang fotogenik kan..ahaha

Sebab geram sangat aku pon request la video Si Geboh. Selepas memujuk rayu...so dapat la yang ni..

video


So enjoicce this video..thank u incik Parkair sebab upload video ni..suker sangattt.. Erk..abaikan suara latar kt video ni ek..ahaha..

4 comments:

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

wooooo tomelnyerrrr bucuknyerrrrr geramnyerrrr...

kucing tu jantan ke betina...

buah hati jantung sayang adoiiiii mana lahhhh ko dapat kucing tu.... rupanya pakair bagi kat ko jelousnya aku... gebohhhh tu ape maksudnya ye

ayunda maajis said...

Nizam : tomey kn..geramm jer..ei kan dh bgtau..geboh tu maksudnya yang berbulu lebat..

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Salam kunjungan salam ziarah….

alahhh saje aje aku buat tak paham geboh tu ..

memang comel nyerrr isssshhh kalau aku jumpa kucing ni terlepas tepi jalan maunye aku rembat colek bawak balik umahhh....

ayunda maajis said...

nizam : ahaha..kalau aku yang terlepas tepi jalan, ko nk colek x? wahaha