Sunday, December 19, 2010

X'mas Celebration Kat Mutiara Damansara MENGECEWAKAN!!!

A week before aku sgt excited nk ke Mutiara Damansara.Bila aku sebut Mutiara Damansara..kat situ ade IKEA + IKANO + THE CURVE + CINELEISURE.Ok? Sebab? Perlu sebab ke? Owh kena jawab ker? hurm..sebab nak tengok deco krismas kt situ..Macam tahun-tahun yang lepas lah..aku akan datang situ with my Angah and laki dia..but this time aku bawak dayang-dayang skali...hehe..

Tapi...kali ni...

X'mas Celebration Kat Mutiara Damansara sangat MENGECEWAKAN!!! Deco yang sangat biasa..tak cantik macam tahun lepas. Tak happening langsung! Macam nak save budget jer.. Macam tak de effort pon...uwaaa...letih aku datang jauh-jauh tau..Okay malas nak cerita pasal sesat jalan..Wahaha..just snap pictures..snap..snap...

ini dalam ikea.test ruang tamu...


perfect dining room..i loike


kena halau dari rumah..aku jadi Pingu..huhu..


We vote for pinky room!!!


swedish meatballs for lunch..nyum-nyum


ini kat Ikano pulak..usha shoes..weee..


ini pulak kat dalam The Curve


hanya ada krismas tree yg simple..(aku tak puas ati!)Tapi posing tetap posing..ahaha


Time ni kat dalam Cineleisure


Im with Avatar..si jantan biru..


Kena kaunseling ngan Angah..zzzz..


ok itu la aktiviti aku last wikend..hurmm..pegi sesat..balik pon sesat..last-last singgah mamak pekena roti banjir dulu..pastu baru balik umah..tido...

No comments: