Saturday, December 31, 2011

Celebrate Celah mana?

Jangan harapkan new year wish dari aku yer..aku tak peduli pon..haha

Agak sunyi malam tadi. tak de sms langsung diterima. Takpe aku paham..peak time macam ni line pon jammed.

Ada yang tanya : Celebrate kat mana?

Celebrate celah mana nye. Aku atas tilam dengan tuala basah kat dahi ni...

Time orang tengah countdown ramai2 kat Icity tu.. aku dah terlelap..tetibe dengar bunyi bunga api jer..bunyi alarm kerata pon tak nak kalah
..

Azam? Menda ape tu? Wahaha.. Dah jom sambung tido balik..zzzzZZzzz

Wednesday, December 14, 2011

Sunday, December 11, 2011

DiCabul dalam spa..Aku REDHA

kikik..celah mana nya ko nak redha kalo dah kena cabul..ape ke pelik perangai ko ni..adoi la..kalo rase2 ko ade ciri2 nk kena raba ker..kena grab ke..kena fap ke..ah tunggu ape lagi kat situ..cabot angkat kaki ler..

kisahnyer...

aku ke spa semalam..disebabkan aku salah tido, bahu aku sakit giler, so aku amik package urutan..wah kelllaaasss..

Brightening Hydro Facial Spa + Eye Treatment + Volcano Stone Back Massage + Manicure

It was funny becoz i never been massage before.Yelah aku bukannya ade lemak kan..
so dia bagi kain batik lepas.half naked.menerap atas katil.dia panjat blakang aku..

aku cakap : kak..saya belom kawin lagi..

dia gelak

pastu dia uli2 nya blakang aku

aku cakap : sakittt..

dia gelak dan cakap : saya tekan paling slow ni..

hahaha...

dipasangnya irama dari Bali tak berhenti..terlena aku dibuatnya..

sedor2 dah 2 jam setengah aku dikurung kat dalam tu. selepas puas dia membelasah body aku..baru aku dibenarkan keluar..bak abes madu sepah dibuang..huhu..
.
.
.

Wednesday, December 7, 2011

Funfair PUKAU!

Oyehhh..makin lama berada kt funfair makin ringan dompet kan kan..fuh..token dah la mahal!!!

1 token = rm2.00

Giler kentang!!!


Brape banyak game jer yang leh main cenggini..tu belom tentu menang adiah lagi tu..adeh.. tu belom kire brape kali repeat main sebab x pueh ati tu..adoi la..

Hepi face..hahah..

See the crowd yg dah dipukau..Fuhhhh..masing2 dah jadi Zomba..haha

Ape barang naik ni..tak rock langsung..kan..kan..

Main ni la kalo brani..

Tapi aku dok pikir..brani betol orang Mesia ni kan..main mende alah yang pakai pasang2 macam lego..yg diragui safety nye..

Kalo rase duit tu
dah banyak sgt..moh ler bazirkan kat Apek2 suar pendek ni

Hah tikamm..jgn x tikamm..

Tengok perot Bangla tu..haha..
.
.
.

Monday, December 5, 2011

Sixma Bad Minton

Main badminton kat Subang memang happening yaw! Suria Sports..Lagi2 tempat ni di conduct oleh bekas jurulatih Malaysia iaitu Yap Kim Hock. Aku ade nampak dia tu ari kat situ tp x sempat nak snap..

Pukul 11 malam masuk court.


Pape hal pon stretching dlu..


Malam tu orang ramai giler. 30 court penuh di sewa..sebab ade tournament..

Kemudahan semua ade :

Ade surau & toilet

Ade smoking room

Ade Bangla jual air

Bangla cuci lantai pon ade..haha kellassss..

Seterusnya checkidaut gambor2 je la ye..









Jam 2 pagi lampu padam. Pe lagi..gerak lepak minum la..


Pukul 4 pagi baru masing2 sedor diri tu dah ngantuk..baru tau jalan balik rumah..haha

Macam biase..mesti ade video haru tuk di checkidaut..

Ini 2nd time aku join diorang ni..baru join okeh..so aku x reti lagi..tayah gelak ar..sape gelak..aku buat moncong..



.
.
.
.

Wednesday, November 30, 2011

Sebab Wedding Meme Kiter TerSesat

Semua salah si co-Pilot la..salah bagi arahan..pastu gi bantai tido..Aku lak tak pasan sbb kusyuk main Angry Bird..hahaha

Last2..terlajak masuk area Johor..menuju ke Segamat..aduyai...


.
.
.

5 jam sebelum....


Si Peja drive alone..


Yup..guna GPS la yaw..


Oyeh..makin hampir..


Meme n wife



Selamat pengantin baru...

Wednesday, November 23, 2011

Bogel Menuju Tuhan


Dari tajuknya saja dh macam kontroversi kn kn..Semua catatan ni boleh dibaca kat blog dia..dah tu buat ape gi beli buku dia pulak..Ntah aku xtau..tetibe je aku trus grab the book and pay at the counter..


Si Daim from JUVANA. Pandai menulis..or syok sendiri..pedulik ape kan..dia punya blog sukati dia lah..Sowi aku belom abes baca lagi..ade la selak2 skit2..Tapi puisi DIA & AKU KATA buat aku nangis..

Sunday, November 20, 2011

Sampai kemik2 muka aku pikir

Last week pegi pasar malam..Singgah gerai buah..


Puas aku pikir. Longkok tu buah ape? Sampai kemik2 muka aku pikir..aduyai..
.
.Muahaha..klako..klako..

Wednesday, November 16, 2011

Bersedudukan on Wednesday with JPJ

No giliran aku..

Antara calon lain yang bersedudukan ngn aku..

Taklimat dari Incik JPJ..sangat sporting & very helpful.

Menuju ke pondok B untuk test bahagian litar.. yer..aku cemas saat ini.

Aku antara calon terawal..cuaca sgt ceria..perot start nk buat hal.kepala pening.aku rase nak pitam.shaking siap..nak muntah pon ade..giler ah..peluh dh meleleh kt dahi..tekanan tol.

Ujian bukit, parking & tiga penjuru..

Kemudian test jalan raya..

Belom pon aku keluar dari kawasan parking..Incik JPJ kt sebelah aku dh berdengkur..aduh..aku dh mengeluh dalam hati..cuak kot..kalo dibuatnya aku langgar orang nanti macam mana? Aduyai..

Kesudahannya...aku senyum sepanjang hari..ehehe..

Sunday, November 13, 2011

Friendster R.I.P uwaaaa...

whoa...aku br je tau nih..wei korang dh tau ke? gosh! what 0n earth just happened? they shut the friendster to friendster game.omg!!!!

i just know this like TODAY!!!!

aku weng beberapa minit.aduh2.. abes semua testimoni, komen, msg, kwn2, gambo, etc ilang..semua dh lupus.gosh2!! sedih x terkireeee... all gone! much2 important thing is all the sweet stuff between me n him..no more saved.. arrrr...so sad..uwaaa...(jap2 bagi aku nangis jap...)

u know what..i used to read all the msg berulang kali.always stalk his profile n pics..owh..me so mish them..sape punye keje ni.ei kalo aku dpt mmg aku sekeh2 pale dia.dh la x inform.emel la dulu ke..hape ke kn sng..adooi la..

And the respond are:

Rage!

Rage!!


And more Rage!!!

hahaha....

.
.

Tuesday, November 8, 2011

Rayeeeww Haji 2011

Raye haji tahun ni jatuh ari Ahad. so Jumaat petang nye aku dah mula berambus dari Shah Alam..menuju ke KL & pulang ke kampung.

Tahun ni Abah aku buat korban. Ini la sekor lembu kepunyaan Abah aku yang dah ditumbangkan.Aku tak ingat ape gelaran tuk lembu tersebut.Tapi aku pernah la gak tgk dia kt ladang dulu.

Aku tak berada di tempat kejadian. Adik aku yang snap semua pic ni..Jom chill & layan gambo2 nih..

Tu dia..antara jiran2 aku or orang blok yang sama2 mengorbankan lembu mereka. 4 ekor kesemuanya


Funny ha..hik2


Aktiviti melapah..


Timbang tara..


Timbang pakai dacing lak. Berat kan daging..tengok daging banyak2 ni aku teringat lak kat baju Lady Gaga..haha


Sampai je daging..terus sedia periuk besau & unggun api. Slalu memang guna macam ni kalo time raya..menu ape paling besh kalo bukan sup daging kan..kan..


Cuaca memang baik. Jadi nye kitorang buat kerja kat luar rumah. Ni tengah potong daging sbb cadangnya nak buat satay


Hei2..ingat aku tak turun dapur ke? Skali aku zassss bersusun daging dicincang tau...hahaha


Tadaaaa... selepas dicucuk-cucuk..dapatlah 136 batang satay akhirnya..Banyak ke sikit tu?


Ok meh tengok dari dekat..aku tau korang terliur kan..kan..


Burn..burn..burn..


Bakar satay kt area depan umah. Sebab kitorang jemput kawan & jiran terdekat skali join main bakar2..Satay semua abes..licin..siap tak cukup lagi..haha..wisau gak kalo membazir time tu..haha
.
.
.