Wednesday, January 12, 2011

Cameraman AJL yang bodoh!!!

Ana Rafalli menang AJL tahun ni ramai yang tak puas ati..sampai ade pihak yang create FB: Kami menentang page "Kami tidak bersetuju Ana Raffali menang AJL 25" dan "Belia benci Ana Rafali". Padahal aku tak peduli langsung pon..ahaha..

Ada jugak yang salahkan M.Nasir..Sebab dia ketua juri..Ahaha nasib ko la..

Melalut pasal artis buat ape..aku cuma nak komplen pasal Cameraman ngan Lighting.Stupido mana la yang jaga camera ngan lighting time AJL tu ari?
sengal nak mampos..Sape punye keje ha? Sape? Ko rase ko dah cukup bagus buat keje ke? Meh sini aku nak komplen..

Stage punye la grand aku tengok..Dengan lighting berjuta kat atas tu..memang terbaik ar..tapi rupenye hampeh..lighting punye lah banyak..tapi stage tetap gelap.Yang aku xpuas ati tu pasal..tiap kali artis perform..dia gelapkan stage.pastu..main light tak kena pada artis.adoi la..pastu paling kesian..penari-penari keberet around the stage tu digelapkan..ahaha..mmg buat letih korang je la terkinja-kinja kat atas tu..bukan orang nampak pon..

Tang camera pulak lagilah haremmm..asal artis perform jer..camera fokus full stage..buduh la tu..kalo dah full stage memang jauh la..so artis pon dh tak nampak.sebab stage tu besar gabak dol! Ko kenapa? Dah la lighting gelap..kalo dok jauh-jauh gitu ape yang kitorang leh tengok dol? adoi la.. pastu dia passing lak kat mamat camera yang pegang camera manually berlari-lari amik gambar atas stage tu..senget-senget gambarnya..pening kepala aku la..

sape yang hire korang ni ha? sape? Bingung betol! Esok anta surat resign!!! sakit mata ngan ati aku tengok AJL aritu..

9 comments:

alpha said...

keep it up... luv ur entrée...

Mohd Nazrif said...

Tapi ko tgk gakkan... Sampai habis lg..

ayunda maajis said...

alpha : owh gitu?

ayunda maajis said...

Mohd Nazrif : mestilah aku tgk..ade faizal tahir kot..ahaha

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Assalamualaikum
Aduiii dah tertinggal banyak entry kat sini.....maaf atas sebab tertentu amat sibuk sikit sesejak ni...

alahaiiii tak kisahhh lahhh sapa yang menang .... yang penting mmg dah umum Ana Rafali yang menang.... kira rezeki dia lahhh kali niiii

sHaHrizan said...

ehh faizal tahir tenggelam btk ker tipu erk??hahaha

ayunda maajis said...

sHaHrizan : berendam dlm besen...ahaha

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woooo kemera man tu fokussss kat Faizal tahir ajerrr tau..... pelikkan ....

ayunda maajis said...

nizam : ehehe..sebab dia superman..kikik