Sunday, January 30, 2011

Dirasuk makanan..oh..

stuck in the jammed agak lama. Dan Yana telah menggalakkan Liza to be a cruel driver..ahaha.me? i dont say anyting..i dont know anyting about car..huhu


1st destination is Tutti Frutti. The frozen yogurt.Yana yang request ni.Loh ingat kedai yogurt yang susu masam macam dalam cup tu..rupe-rupenya dia jadi aiskrim..mmmm nyum-nyum..sejuk..errr..tapi agak mahal yer..ha jgn tertipu dengan cup yang besau itu..selagi x full cup tu selagi tu la ko nk isi kan..remember! RM0.53/10 grams okeh!!!


On the way to One Utama..kitorang jumpe mall ni..Gosh! Caner nak pronounce ni? bu8 = bu + eight? or bu*it? Wahahaha


Lunch kat BBQ Chicken.Guess what we were having for lunch?


Yana melantak Korean Salad with Chicken.Mmmmm..very tempting isn't it?


Liza telan BBQ Spicy Chicken with Rice.


Aku lak makan Fish n Chip.Huhu sangat besar okeh..


We are totally full & amik masa yang lama nak settlekan semua ni..Tengokkkkkk..licin kan..ahaha..dasat gak eh..tak tipu..tempat ni memang sedap


Harga standard saja..so lepas ni boleh gi makan lagi..hehe


oh yeah! Maid Sama.


Jalan-jalan jumpe food lagi..ahaha memang kaki lantak la kitorang ni..


Snap!


Snap! Snap!


Singgah Rainforest sebelum pulang


Sampai je Shah Alam kitorang terus ke Teratai.Dinner time!! Ahahaha makan lagi


Pic of the day. Yana kena possessed by her own food!!! Ahahaha

8 comments:

Anonymous said...

aduhhh seeedappp tuhh...bile aku nk dapat makan cm tuh...>?????

hasrool said...

wow nyam2...

ayunda maajis said...

Anon : ahaha..jom belanja aku..

Hasrool : Yup nyum2 tau...

Afzainizam said...

… ....Gong Xi Fat Coi……..
┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
Wish you healthy always
┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛
....lllllll........ lllllll .......lllllll....
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

woooooo ko kuat makan betoiiiii pinggan ko lebih besor dari badan ko.... kentang goreng tu ajerrrr dah boleh mengemukkan... tapi ko tetap ramping anggun lahhhh.... pssssssttttt apa rahsianya..... ko bela hantu raya kerrr....

ayunda maajis said...

nizam : ahaha..br ko nk kagum ngn aku kan.ahaha..terer x aku jg badan..haha

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Saya menyeru kepada semua sahabat untuk sama-sama kita berdoa bagi keselamatan dan kesejahteraan para pelajar dan rakyat Malaysia di Mesir.Semoga Allah swt melindungi mereka semua dari segala malapetaka dan bahaya
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Lovesucks said...

ish..aku rasa annoying plak tgk komen afzainizam ni penuh ngan 'skrip2' tu.. -.-

gmbr last tu nak marah sbb makanan sedap sgt la tu..tgh nak menurun...

ayunda maajis said...

Lovesucks yer..kadang2 mmg annoying pong..huhu..jgn ko menurun kt sini sudah..haha