Wednesday, January 19, 2011

Tuuu..dia penangan Justin Bibir

Nak pegi! Nak pegi! Kenapa beriya sangat ni? Padahal aku bukan kipas susah mati (die hard fan) dia pon. Tapi aku nak be a part of his fever. Macam besh je..ahaha..so sape nak teman aku?




- fuhfoh beshnye dapat uncle macam uncle Tabira ni..Sporting abes la! (puji lebih skit.Mana tau dapat di sponsor ke nanti..hehehe..)

- Ha..dasat tak penangan si Bibir ni? Berjaya memukau 1 family to join his fever..huhu dasat-dasat..

- Ko tengok je la harga ticket dia...Kalo amik red zone..boleh lari budget soping aku cam ni.

- Kalau artis lain guna separuh stadium jer..si Bibir ni bolot full stadium. Itu kalau tak muat jugak aku tak tau nak cakap ape dah

Wei korang!!! Sponsor la aku ticket si Bibir ni..aku akan anggap ia sebagai adiah besday yang tertunggak okeh? Ahahaha..

2 comments:

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam ... Kami Datang Ziarah Blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wooooo

minat bibir gak kerrr....

hadoiiiiiii.... tak aderrrr bajet leeerrrrr....

camnerrrr nak belikan tiket kat ko kalau aku sendiri bulan ni sangap wehhhhh

ayunda maajis said...

nizam: uwaa..ko kijam..uwaa