Sunday, February 20, 2011

19 Feb 2011

Last weekend updated!! Sebab aku mls nk menaip byk2..so this time aku paste gambar-gambar je la ek..

Niatnya pagi tu nak ke Bukit Cerakah main beskal & visit Rumah 4 Musim. Time ni kan tengah musim salji.

Pape pon Liza check minyak hitam kete dia dulu...


Tapi perot sangat lapar..so Liza suggest makan kat Pizza Hut. Ei tengah bulan time tak de duit ni la tekak nak telan mende-mende mahal..huhuh..


Sedut chicken soup..uuuuu..



side meal "Baked Cheese Chic Ball" Yummy


Main dish. Pizza tahun baru China..sedap sangatttt..Caner tak sedap lak..pizza ni menggelongsor ke atas meja dari plate time waiter hantar..uwaa..18 kali la waiter tu mintak mahap..cemas sungguh dia.Kitorang? Tak jadi nak marah sebab perot dah lapar & dah terliur bila tengok pizza. Haha tak boleh tahan daa..


Look at thatttt!!! hahaha


Sedut jangan tak sedut..uuuuu..


Lepas makan singgah workshop hantar kete Liza tukar minyak hitam..Yer pomen-pomen kat situ sangat baik & informative. Diorang explain each things yang Liza patut do's & don't about her car..Yer duit Liza juga melayang sebab tukar macam-macam seperti yang di suggest kan..haha..pandai cari makan pomen-pomen ni..


Gosh..panas betol aritu..tengok..Liza buat aku melantak lagi..Dia gi tapau air kelapa ngan jambu potong..haha..kaki lantak..pantang nampak..


Ada lagi yang kitorang buat lepas kuar dari bengkel..Kitorang ke Jusco Bukit Raja to buy something..then on the way pulang sempat singgah gerai goreng pisang..haha..lepas tu hantar cuci kereta..singgah mengumpat kat kedai sukan sekejap..

Last aktiviti of the day..Isi angin tayar sebelum pulang..


Eh? mana gambar Bukit cerakahnya? Ahaha..tak jadi pegi la..kuikuikui..

3 comments:

aleen aiden said...

side meal "Baked Cheese Chic Ball" itu sangat sedap gayanye....hu3

ayunda maajis said...

aleen aiden : yer sgt sdp..dan lembut..tp last2 ceduk ader rase masin..garam x rata..uwaaa

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhhh tak padan ramping ko telan pizza plak kali ni kan....adoiiii