Sunday, February 27, 2011

Jangan terpedaya dengan gadis comel.. Demm..

"Ok Shida, kul 8 i datang amik.." Gosh baju ape nak pakai ni? Blur-blur..Gadis tu ajak aku teman dia punye event.Kawan dia buka opis baru katanya..Layan je la..After she pick me up..dia amik her friends lak..

Ha sudah...diorang pakai coat pelbagai..ini serius shit event besar ni.Macam syial.Sampai opis situ..memang ramai giler yang pakai coat..aduhai aku pakai jeans ngan kemeja je..

Enter the opis..aku dah pelik. Where is the buffet corner? Perut aku dah berbunyi ni..ahaha tak boleh blah kan perangai aku..kadang-kadang perut boleh buat orang tak siuman..ah korang tayah nak cover la..korang pon macam tu..

Aku di bawa ke 1 bilik.Apekebendanya event ni? Dah macam seminar lak aku tengok.Sorang mamat kat depan sana tu dok main slide..Semangat sungguh dia.otak aku ligat berpikir..Demmitttt..

Half an hour macam tu kot..aku dah tak leh tahan..ngantuk weh dengar suara mamat ni..Aku keluar. Kat luar segerombolan motherfucker MLMers pandang aku dah macam tak sabar nak jilat-jilat aku..Fuhh..rase macam princess turun dari tangga pon ade..

"Sorry la Shida..bukan niat nak tipu.." Ceh itu la ayat pertama yang aku dengar lepas tu..

"So u nak amik pakej yang mana? 769, 1878 or 2688?" (Ok.Nombor tu aku tibai jer..sebab aku tak amik port pon) WTF! Macam mana la diorang ni expect aku akan berminat dengan mende-mende macam ni? Hati aku dah panas. Kalau ko nak RM10K sebulan tu ko kena lebur paling murah RM700. Aku nak balik!! Kalau aku yang drive memang dah lama aku blah..

Aku dikenalkan dengan sorang mamat.Hmm good looking guy.Nice coat he wore..Dia kasi terang itu kitab MLM..Damn..Aku diserang!!!! Lepas ke satu..satu lagi mamat MLM yang diorang kenalkan..maybe sebab muka aku nampak sangat tak puas ati kot..Punye la nak kasi aku yakin..Sampai la ke mamat yang naik kerete besar tu..Umur 23 tahun kot.(sowi..aku memang x ingat langsung details dorang ni..sebab hati tengah panas)Tapi dia dah pegang RM10K per month.Itu yang diorang gebang kat aku..ntah nape nafsu mata duitan aku tak klimaks.. MLM NEVER TURN ME ON.BEBEH!

Hati aku panas jek..aku dah la tak lunch..makan punye pasal.niat nak simpan perot nak melantak malam karangnya..paling tidak pun ada buffet la..boleh la aku mencekik puas-puas.Ape ade hal..makan free kot..Last-last dia bawak pergi makan kat gerai kaki lima.Gosh! Kembang tekak aku la.

Aku memilih tempat makan? Mana ade. Aku selagi tak nampak keadaan dapur dia..aku ok..aku boleh telan..ini aku dah tengok dapur..berair-air..gelap semacam..kembang tengkuk aku la...

Adoyai..mamat MLM ni..kat meja makan pon nak buka kitab ker? Siap lukis piramid lak tu..cilakak betol..Tapi aku sayang kat tummy aku ni..Perot dah lapar..aku telan gak la mihun sup dia..Sumpah tak abes..perot dah masuk angin..Dah sebu wei..(tau tak sebu? sowi aku tak reti nak explen..) Teh o ais limau feberet aku tu pon..tak abes sedot...moncong jer lebeh..air x disedot pon..ahaha..

Wei..ko nak kaya, pegi kaya sorang-sorang.Biar aku dengan cara aku. Biar aku keje buat artwork sampai lebam-lebam mata..dah macam mata panda..tapi aku dapat duit dengan usaha aku sendiri..

Oi letih la..kawan-kawan sendiri pon ko nak tipu macam ni..tanya elok-elok kan manis..dah-dah..lain kali jangan buat lagi yer..boleh putus kawan woo buat macam ni..wahaha..

3 comments:

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aku lama tak ziarah ko lahhh....

hah aku pun pernah kena cam ni kadang kawan-kawan gak kan... tapi jangan tipu lerrr ... kalau dia nak kaya pun jangan heret kita sekali... kita pun tak jelous kalau dia nak kaya raya kan... but nak termakan tipudaya pujuk rayu tu sorry lah beb ... aku pun bukan orang berada... tapi aku lebih rela aku cari makan dengan cara aku... biar bak kata ko mata panda sekali pun aku lebih rela .. jangan tipu aku

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ni mesti piramit MLM cari kawan makan kawan tipu kawan... eeeemmmm

yang pastinyerr sebelum aku lebih lama mendengar lebih lanjut aku akan cakap akuuuuuuu tak nakkkkkk...

ayunda maajis said...

Nizam : tu la pasal..bengang betol aku.kalo ko ade kt situ skali msti ko pon bengang..haha