Wednesday, March 30, 2011

Mak Buyong


Ini bukan gambar seram. Ni gambar scan anak buah aku yang bakal lahir lagi 5 bulan. Go go Angah. Mak buyong moden.

Jantina tak nampak lagi. Tapi... Aku chup nak anak sulong ko "boy" yer Ngah. Hehe leh ar aku ajak dia gi main go-kart.

Yela-yela..aku janji tak kasi anak ko pakai pink. Purple buleh? Haha...

2 comments:

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
”Maaf lama kami tak ziarah”

warrgggghhh baby tu tendang perut lerrr, aderrr plak nampak sesekali dia berjoget dalam perut....

ayunda maajis said...

nizam : ahaha mandai la ko..