Saturday, April 2, 2011

Ah..xde pekdah.pusing tasik gak...

ape? dengan liza lagi?

ari minggu yang lalu lalu lalu...berkelah kat tasik Shah Alam..lepas tu boleh lak gi tawaf tasik tu.aduh letih gak eh..

erk..pencemaran!!

Tetibe pokok nak tumbang.Liza tahan ala-ala Wonder Woman..dasatttt!


Liza ajak naik bot.folo je la..kang x folo dia tolak aku dalam tasik lak kang..aku dah la tak reti berenang kang..haha


tetibe aku terbuat vlog pulak.hehe.ikot suker aku la kan..

video
video


Okeh.from Liza's face tu korang leh nampak muka dia sangat hepi..Sebab hajat dia tercapai..Dari dulu dia beriya-iya dah ajak aku naik menatang dalam tasik tu..Betol wei macam ibu pregnant yang mengidam.haha..

6 comments:

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhh Vblog.baguihnyerrrr.. ko ronda atas tasik pusing-pusing.... best menikmati panorama indah...

ko nurvese naik bot yerrrr... hah nasib baik tak muntah naik bot...eehhhhh kan kau mabuk naik bot....


Tip-tip Menghalau Semut atau Lipas Dalam Kereta

ayunda maajis said...

nizam : haha mn der nerves..errr..itu aku berlakon jer huhu

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam tak kira kirim salam yang sebelah.. kalu tak tak mau kawan

ayunda maajis said...

brutal : yela2..demi ko..aku kirim kn yer..kiter kawan kan kan kan..haha

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom terjah kami (klik entry terbaru) cherede

uihhhh brutal solo ni nak ngurat ko ke nak ngurat yang kat sebelah tu.... aku nak gak lah kirim salam kat dua dua tu... tamak siut....

ayunda maajis said...

nizam : ahaha ko mmg tamakkkk..xpe2 kitorang dah jawab salam..hahah