Thursday, May 26, 2011

Bawang jadi pokok

Time tu jam pink aku tunjuk pukul 12.30 malam.

Aku lapar la

Jom makan roti canai

Aku dah tak larat nak drive

Ala..roti pon dah abes..

Aku nak buat jempot-jempot la

Awak tayah buat banyak-banyak..nanti tak abes.

Yela..tepung gandum aku bawak balik time kenduri kakak aku aritu pon ade lagi..

Giler dah lama..ha gi la cepat

Ahaha tapi...nak buat jempot-jempot ape? Bawang pon dah jadi pokok.

Wahaha..awak tunggu la pokok tu tumbuhkan bawang balik.Pastu baru petik..haha

p/s: Macam ni la kalo dah lama tak masak kat umah..huhu

14 comments:

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jenis jenis kereta mpv

uihhhh gilerr lahhhh kalau bawang dah tumbuh jd pokok... pastu keluar bawang balik pastu baru jadi cekodok... eeeemmm cantik lahh ko... tak bubuh bawanbg tak sedapkan... kat umahhh aku banyak magie ajer senang cepat enak di makan... kepala aku ni dah naik botak mkn magie ni....

ayunda maajis said...

aku kan setia.tetap nk tggu si bawang tu..ahahah..tu pasal la aku x makan megi..megi tak sedap pon..makan cekodok lagi sedap..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jenis jenis kereta mpv

Rasanya kalau nak tunggu bawang tu tumbuh berbuah kembali ... alamatnya kebuluran lahhh aku nak merasa cekodok yang ko buat tu

ayunda maajis said...

kikikik..ala sabo itu separuh drpd iman..

Alan said...

wat je cekodok xyah letak bawang..xpun masak je lempeng

ayunda maajis said...

ala..x besh bro..xde perise..xde selere..

Alan said...

nak perisa bubuh ler garam atau gula..x pernah buat lempeng ke?

ayunda maajis said...

errr...solan ko membunuh bro..ahaha

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

diy pasang sticker carbon fibre

uihhhhh sapa banyak makan garam boleh darah tinggi... ko bubuh ajer gula banyak2, baru ade rasa nak potong kaki....

ayunda maajis said...

nizam!!!!!!!! nampak sgt ko x sayang aku!!! uwaa..

aisyah bet ^^ said...

lol..klo aku lain sikit, bawang dh jd kembung sbb dh busuk+berair..klo halia baru jadi pokok balik..-__-"
tapi kdg2 tu aku main tibai je gune mnatang sume tu, janji perut kenyang! ;P

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jumlah claim insuran kereta kemalangan

uihhhhh baru ajerrr aku buat lempeng susu sdap beb... hari ni aku tak dapat kluar pasal hari jumaat kedai makan tempat aku tutup... nasib aku lahhh makan lempeng ajer lahh hari ni...

ayunda maajis said...

aisyah : haha ko lg dasat dari aku..perot tahan lasak haha

ayunda maajis said...

nizam : ha tu sajer ar tu nk eksen ngn aku tu..mentang2 terer buat lempeng..anta la kt aku skit wei..