Sunday, May 15, 2011

Tobat tanak main dah!!!

Semalam sangat excited ke Subang Avenue untuk bermain Roller Skate!!! 2 bulan planning punyer activity.. dan kami dapat diskaun RM6.80 per head for 2 hours skating..ooo yeah..

ini muka excited ker sawan? ahaha..


the entrance counter


Liza dengan background kaunter kasut. Saiz kasut dari saiz 2 hingga 11


aku punyer saiz 3..korang?


ok then..ready to go..erm..sebelom kitorang pegi main..staff kat situ ajar skit la pasal cara skate yang betol.Nampak macam senang..


inside..disco time!


Dj yang pemalu..ceewah



1 jam pertama main..perot aku buat hal..but dont worry..toilet ade disediakan..


Pastu malang aku bertimpa-timpa..lepas sakit perot..g toilet xde air..lepas kuar toilet sambung main balik..time skate tu tetibe tak leh balance badan..debek..aku terjatuh..punggung jatuh dulu..sakit syiallll..aku rase nk pitam..aku terduduk lama..sakit punggung sampai ke pinggang..aku rase nak baring terus je kat situ..aduh...Liza datang..bangunkan aku..Liza ajak skate slow-slow..dalam ati aku dah give up dah..(stakat seret kaki roda keliling floor sambil pegang palang besi..baik tak payah!! )


muka tahan sakit..


video,
vidio nyer..jeles betol bila tengok orang lain terer jer main skate..arrrhh geram!! Rase nak tahan kaki jer kat diorang..biar tersadung ramai-ramai..Muahahaha...


**efek dari jatuh punggung :
- jalan dah macam orang tua
- nak membongkok pon sakit
- tak leh guna toilet cangkung
- nak bersin rase sakit
- nak batuk rase sakit
- dan paling seksa ialah aku xleh nak kentot..uwaa..ini kejam..

Dah..tobat pasni tanak main dh mende-mende yang beroda ni..penyiksaan...huahuahua..

p/s : Komen2 kat entri yg lepas dah terdelete pasal Blogger Not Available aritu..mungkin ade komen yg aku tak sempat baca..uwaa..diorang ni dengki tol la kan..huhu..itu pon kalo korang perasan la..korang pon ade kena mcm tu jugak ker?

17 comments:

Faisal Admar said...

haha. rindu pula ice skating!

ayunda maajis said...

admar : terer ker main?

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy repair dan spray helmet lama

hahhhh camner nak main ice skerting ni .... kalau yang ni pun tak pandai .... adooiiiii.... yang best yerrr ko terlampau sawan ketika bermain benda tu....

Faisal Admar said...

haha asyik jatuh la!

ayunda maajis said...

nizam : haha sawan ker excited? Aku pon konpius yg mn satu..haha

ayunda maajis said...

admar : mesti jatuh macam nangka kan..huhu

jenanese said...

main masak-masak paling selamat untuk lu gua rasa...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy spray bumper dan grip handle pintu

adooiiiiii tu lahhhh lain kali main bende yang lebih xtream lagi.... tapi adat lerrrr jatuh nangka bila main benda tu... tapi jangan serik tau datang lerr lagi main benda tu...

ayunda maajis said...

jenanese : Masak2 bkn style aku la bro..aku kaki tapau jer..haha

ayunda maajis said...

nizam : aku serikkkkkkkkk..tamo2 dah..uwaa

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

diy boot kereta karat
diy spray bumper dan grip handle pintu

ingatkan kau tak tau serikkk... jommm lahhh kita gi pulakkk

Rohaizat Hashim said...

KEH KEH KEH KEH KEH.. paling kesian xleh kentut..

ayunda maajis said...

nizam :yela2..jom lah..janji ko pimpin..hehe

ayunda maajis said...

ijat : oho..gelak yer...

aisyah bet ^^ said...

hahaha high 5 sikit! aku pon slalu je jatuh men roller skate neh. klo jatuh kt org ensem xpe gak, lol

ayunda maajis said...

aisyah : haha banyak la ko..ade lak nak memilih tempat bila jatuh..lol

Alan said...

cam best je main benda ni