Wednesday, June 8, 2011

Android Yaw! Coolio!!!

ahaha..ehehe..weeehuuuu..aku dah tukar henpon yaw!! gumbira nye yaw! aku dh jd a part of Galaxy's Family..weeehuuuu..


Angry Birds! Angry Birds!



Oh yeah..Samsung Galaxy Mini aku ade game Angry Birds tau..Ko ader? Wahaha.. Ok aku masih explore mende2 dlm henpon ni..bagi aku dh canggih sgt dh sebab ni 1st time aku pakai henpon full touch screen..xpe pelan2 kayuh yaw! Ahaha.. Ok aku rase dh coolio sgt dh ni.. Ehem2..korang jeles tak? This is Galaxy Mini yaw!

p/s : tengkiu to Nora n Mawas sbb teman kn semalam..ehehe..

9 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
gua masih ada dua kekosongan ..walaupun tengah sengkek dankereng poket ..kalu lu mau ..gua tetap berusaha berhempas pulas carik duit utuk beli pone yang hang nak...eh eh

ayunda maajis said...

brutal : ahahah..tengkiu bro..ko mmg pujaan hatiku..wahaha..

Alan said...

best ke tepon tu?

ayunda maajis said...

Alan : Besh jugak la..aku x explore byk lg..haha

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
sejarah honda civic ej @ ek

wehhh jelousnya aku... aku kira masih ketinggalan zaman lahhh ... masih pakai klik butang henphone lagi. sampai nombor dia pun dah naik pudar tak ade tulisan kat key pad... almaklum tengah sengkek.... tunggu lahhhh ade untung nanti aku nak pakai gak macam ko...

Alan said...

apa nom tpon ko tuh hehehehe

ayunda maajis said...

nizam : ha kumpul duit dr skang..beli mcm aku..baru kiter leh jd geng..hehe

ayunda maajis said...

alan : 0126043454..ha sms cepat.aku tggu ni.wahaha

Lan said...

wah hp baru tuh...