Sunday, July 24, 2011

OK I WISH U DIE LA..

MALAS NAK UPDATE!!! MALAS NAK UPDATE!! MALAS NAK UPDATE!!

WALAUPON BYK MENDE YG AKU NK CERITE TAPI DLM SEMINGGU DUA NI..AKU A BIT MOODY DGN PERANGAI ORGANISMA BUMI YG 1 NI..SELALU BUAT AKU PANASSSSSSS!!!

OK I WISH U DIE LA..

Sunday, July 10, 2011

Meet Hana Tajima, Ahmad Izham kat GiG TV9..ohsem!!!

Sabtu lepas pegi buang masa kat Icity. Jalan kaki jer masuk Icity yang free. Ikot jalan blakang. Skali jalan blakang dia totop daa.. Ape lagi..panjat pagar la..Giler ko..takkan nk pusing balik pastu jalan ikot pintu depan..jauh tu...Haha..kena tahan ngan Guard..Aku buat muka comel..pastu trus blah..haha..

Datang Icity sangat awal. Join Kita Punye GiG Workshop. Aku dtg semata-mata nk amik goodie bag jer..haha.Tp xde sambutan..See sorang je yg datang..Rase mcm bodoh jer..

Thank God ade Ahmad Izham n Aizat..diorang cool n tak kedekut ilmu..juge ade cabutan bertuah..ade yg dpt gitar n viola..dang! aku dpt pemetik gitar jer..huhu

Wiiiiiiiii...Ahmad Izham sangat cool!!!!


Ade small flea market..macam biase la..


Guitar Hero contest.Sape menang dapat spek mata ijau.


Battle of the Indie Band Rehearsal..

Meet Hana Tajima time makan..wiiiiiiii...comel giler dia..woot woot..


Hana Tajima layan gig. Ohsem!!!


Drama ngan budak2 Juvana..Daim jer yg xder..huhu.


The Azenders


See the crowd yaw!


Project Pistol

Pesawat

Awan Band


Azlan and the Typewriter

The goodie bag.....wiiiiiiiiiii...

Macam biase..nak attach la video skit..budak2 Juvana buat hal atas stage..





Wednesday, July 6, 2011

Oi p****k penyebok!!!

Cantiknya mata. Kenapa kurus sangat? Makan la banyak skit. Muka bulat kan cantik.

Kurus sangat?!!!!! Aku kurus sangat? Penyebok nak mampos la korang ni. Yang korang tak puas ati aku kurus kenapa? Jeles kan.. Hah memang jelas ar..

Oi p****k...sukati korang je kan nak cakap macam tu. Sebenarnya aku dh letih sangat dah bila dengar orang cakap aku macam tu. And apehal korang bising sangat ngan susuk tubuh aku ni? Apesal ha? Ade ke bila tengok body aku..mata korang otomatik jadi panas terbakar? Ade? Ade aku mintak duit korang ke p****k? Ade aku nyusahkan idop ko ke p****k? Ado?


Aku dah bertahun-tahun menetap ngan tubuh ni. Korang ingat aku tak penah nak usaha tambah berat ke? Dah banyak kali la wei! Dah banyak cara . Makan banyak? Tak payah ajar...memang itu yang aku buat ari-ari. Since aku kecik lagi. Yup aku makan bertambah. Tapi badan tak besar-besar. Put urself in my shoes la..baru ko tau macam mana aku rasa..

Biar la aku kurus pon..aku bukannya anorexia sampai nak risau segala. Yang ko sebok sangat apehal? Walaupon aku kurus tapi aku sihat. Tak macam ko. Gemok p****k banyak penyakit. Tu obesiti namanya!!! Bodoh! Sebok!!! Cermin la diri tu dulu. Tayah sebok kat orang lain. Kaki tu jaga-jaga skit. Mana tau 2 tahun lagi nak kena potong...

Sunday, July 3, 2011

Nasib baik Adinna Safiya tak buat perangai

Kali ni mau tampal gelagat anak buah aku..yang sulung!!!! Si Adinna Safiya Bt Adzrul Shah!!!

haha..flash punyer pasal..smpai tertotop mata si kecil ni


kokak pale dia..haha

tiga beranak..alolo

Fifi sporting ngan makcik dia yg garang ni..haih..

tengok ular & burung

dah.. tetibe Fifi dapat sandal baru lagi..brape banyak sandal daa..ngalahkan makcik dia yang diva ni pulak

Abalong n his family

tengok tu..

ok madam Fifi dah penat jalan..menu malam tu semua Fifi yang pilih..dasat budak kecik ni

Meh layan perangai Fifi yg sporting malam tu.Nasib baik dia tak buat perangai..Mood baik giler babas..Nasib baik...