Wednesday, July 6, 2011

Oi p****k penyebok!!!

Cantiknya mata. Kenapa kurus sangat? Makan la banyak skit. Muka bulat kan cantik.

Kurus sangat?!!!!! Aku kurus sangat? Penyebok nak mampos la korang ni. Yang korang tak puas ati aku kurus kenapa? Jeles kan.. Hah memang jelas ar..

Oi p****k...sukati korang je kan nak cakap macam tu. Sebenarnya aku dh letih sangat dah bila dengar orang cakap aku macam tu. And apehal korang bising sangat ngan susuk tubuh aku ni? Apesal ha? Ade ke bila tengok body aku..mata korang otomatik jadi panas terbakar? Ade? Ade aku mintak duit korang ke p****k? Ade aku nyusahkan idop ko ke p****k? Ado?


Aku dah bertahun-tahun menetap ngan tubuh ni. Korang ingat aku tak penah nak usaha tambah berat ke? Dah banyak kali la wei! Dah banyak cara . Makan banyak? Tak payah ajar...memang itu yang aku buat ari-ari. Since aku kecik lagi. Yup aku makan bertambah. Tapi badan tak besar-besar. Put urself in my shoes la..baru ko tau macam mana aku rasa..

Biar la aku kurus pon..aku bukannya anorexia sampai nak risau segala. Yang ko sebok sangat apehal? Walaupon aku kurus tapi aku sihat. Tak macam ko. Gemok p****k banyak penyakit. Tu obesiti namanya!!! Bodoh! Sebok!!! Cermin la diri tu dulu. Tayah sebok kat orang lain. Kaki tu jaga-jaga skit. Mana tau 2 tahun lagi nak kena potong...

6 comments:

Lan said...

giler marah nie..

ayunda maajis said...

Lan : mmg marah ar..dia igt senang ke nk jd gemok..mengong betol

Alan said...

ko lempang je orang tu..ko kurus2 pun comel dowh

ayunda maajis said...

alan : haha malu aku dowh ko ckp mcm tu..haha aku comot arr

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip pasang audio sound sistem kereta

ahahhhh kuruskan menawan.... kalau gebu pun menawan gak... tepuk dada tanya selera

ayunda maajis said...

nizam : ko puji nak upah kan kan..hahah