Wednesday, August 17, 2011

17 august...

17 August dtg lagi? Mengong betol la.

Kalo 2 tahun lalu tarikh ni la yg aku tunggu2..mcm2 planning terjah kepala otak aku..apa aku nk buat? apa aku nk bagi? apa aku nk pakai?

TAPI skang..tarikh ni la aku paling malasssssss nk ingat!!!!!! Kenapa ler leh jadi mcm ni.. Ape ke malang nyer..leh jadi macam ni..

Kalo 2 tahun dulu ko dh terus terang kan bagus kot..xde la aku rase sakit sangat kot..


6 comments:

alan said...

apasal ni? kes putus cinta ke?

ayunda maajis said...

alan : wei laju ko post entri..byk tol aku lepas..(ehehe tukar topik)

Alan said...

aku sekarang stop cerita politik bulan pose tu pasal aku rajin update blog emo boy.

ko putus cinta erkk..rileks ler..semua orang pernah kena.takpe aku paham perasaan tu camne.

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip tayar motorsikal pancit

adohhhh jangan lerr kecewa banyak lagi kumbang lagi kat dunia ni

ayunda maajis said...

alan : oi2 sukati jer ko ckp aku putus cinta..nk kena belasah neh...

ayunda maajis said...

nizam : ape kumbang2..banyak kumbang x leh pakai kt dunia ni tau..