Wednesday, August 24, 2011

Bapak la keje macam ni..


Sanggup ngan tak jer buat keje ni..kalo nak idop ko takde life..memang sesuwai la keje kt sini..

Cuti 2 HARI sebulan..haha

mau ka?

13 comments:

Rohaizat Hashim said...

acik bukak kiosk minyak wangi kaa?? baguih2.. tapi paih nih masih bleh ckp acik busukk!!!! her her her...

Alan said...

takde hal bab cuti tu tapi gaji kena up lah..cecah seribu aku boleh hehehe.

ayunda maajis said...

ijat : mana boleh..kami dh x busuk la...

ayunda maajis said...

Alan : cecah seribu pon masih x cukop la bro..buat letih badan jer

Afzainizam said...

Sebulan 4 kali aku beli MC camner nak jual barang tuuu... adohhhh mmg tak ada life kalau kerja cam tu gaji ciput gakkk

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
masalah ignition motorsikal tak hidup

ayunda maajis said...

Nizam : tau xper...

Afzainizam said...

Masak udang dan gulai ketam,
Pembasuh mulut kuih keria,
Berbunyi mercun berdetum detam,
Riang gembira dihari raya.

Adik tersayang segak bergaya,
Mengait kuih di atas para,
Suasana riang di hari raya,
Bermaaf-maafan riang gembira.

Buah pauh di tengah bendang,
Jadi dagangan di tengah kota,
Saudara jauh datang bertandang,
Bermaaf-maafan sesama kita.

Negara kita aman sentosa,
Jangan dilupa orang terinyanya,
Makan sudah baju bergaya,
Orang fakir jangan dilupa.

Anak zirafah dimakan buaya,
Buaya Tain makan kelapa,
Bila makan juadah raya,
Yang miskin jangan dilupa.

Pagi raya semua gembira,
Berjalan bersama rakan dan taulan,
Ketika enak menjamu selera,
Orang yang tiada jangan dilupakan.

------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
burasak vs lepat loi

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam raya maaf z/b..
tak sanggup gua..bila masa mau date

ayunda maajis said...

nizam : slamat ari raya :-)

ayunda maajis said...

brutal : e eh..sukati ko jer kn..date celah mn nyer..

bro, slamat ari raya :-)

Afzainizam said...

ihhhh kalo camnie punya keja tak mau lahhhh..... gaji ciput ajerrr kerja lebih tak berbaloi

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
tribunal tuntutan pengguna berkaitan kereta

Afzainizam said...

eeemmmm ko yang kacau aku yerrr... malunyerrr aku nii.... oder air kunon cehhh... beb sorry lerr sy tak cam suara kamu ni.... aduhhh kepala blurr ni bila memikir ada orang oder air sampai shah alam beb jauh tu....

ayunda maajis said...

nizam : haha padan muka..sape suh letak no fon merata-rata..hehe