Sunday, October 23, 2011

Aku memang sukerrrrr kari..bau diaaaaa..fuhfohhh..

Aku memang sukerrrrr kari..bau diaaaaa..fuhfohhh..kalo makan lak..leh lekat kt tangan woo..cuci ngan sabun pon x ilang..hahah

Kisahnya..Along aku pon bawak gi try makan kat tempat baru..Nama nya RAJU's..Tadaaa..

Welkem to Raju's


Mula2 pilih lauk ape yang suruh diorang masak


Pastu cari tempat duduk.. Kejap pastu ane datang bentang daun pisang atas meja.. Oh yeah..kat sini xde pakai pinggan okeh.. Indian's old style yaw.. Makan atas daun pisang.. Sooo excited!!!!


Pastu ane tu cedok semua yg korang nampak kat gambo atas ni..nice ha..aduh aku dah xleh tahan nih..siap ade papadom tu...


Kalo korang rase kuah x cukop..dont wory yaw..Kat sni boleh tambah kuah punyer..Macam aku la..kalo tak banjir ngan kuah kari..memang x feel makan la..huh


Aksi makan..


Fifi pon ade pinggan daun pisang nya..tp dia paling cepat abes..pastu kna cepat2 clear table dia..sebab kalo tidak nanti dia comotkan keadaan!!!


Pastu aku pon clear kan la ape yang ade atas daun pisang aku..Burp!!! ahaha.. Tak kesah la korang nk cakap aku comot ke..pelahap ke..ahaha..aku chill jer..haha


Total harga tuk 3 dewasa makan & sorang kanak-kanak ialah RM44 hengget..kuikui..mahal ke tak? Wahlaweiiiiii...

10 comments:

Alan said...

ko memang kuat makan..takpe aku paham hahaha.aku x gemar nasi makan dengan kari..kalau mee kari tu aku sukaaaa

Afzainizam said...

Hampehhh ko tinggal daun , ngan tulang ajerrr....

wooooo kuat ko mentedarahhh kari tu licin abihhhh

cuba ko cium jari tangan ko seminggu tak hilang bau kari kat jarii,,,

Maaf lama tak ziarah kamu semua.. Minggu lepas out station lerr...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cari kereta terpakai proton perodua

ayunda maajis said...

Alan : kuat mkn pon badan x gemok2 jugak..heran aku

ayunda maajis said...

Nizam : haha nasib baik daun pisang tu xleh makan..kalo tak..licin gak..haha

Alan said...

ko bela antu tulang tu pasal x gmok hahaha

ayunda maajis said...

Alan : Wekkk :-p antu raya btol la

alan yg comel said...

ayunda kuat makan hehehe.tengah malampun melantak donut lagi hahaha

ayunda maajis said...

Alan : woi2..skodeng aku!

alan said...

ayunda: laa. kan ko bagi..ko jeles aku skodeng orang lain..so aku skodeng ko jelah

Afzainizam said...

wehhhh aku pernah gak baham kari kepala ikan nasi daun pisang.... sekali kira RM 68 untuk 3 orang makan... perrgghhh gigit jari nak bayorrr...

kalau RM 44 orang ngan 4 orang makan tu ok lahh harganya...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip pentingnya nama pemandu kedua dalam insurans kereta