Sunday, October 30, 2011

Skodeng toilet

Masih igt kah pada story aku kena skodeng kat toilet dulu? Takpe..tak ingat takpe..aku remind kn..klik sini Cilakak..lagi2 aku..

Ehh... xde2..aku tak kena skodeng lagi..ish sejarah x mungkin berulang..tapi aku nk criter pasal toilet yg sama. Di mana toilet tu sudah pon direnovate. Dah boleh diguna pakai pon...oleh kaki skodeng & mangsa skodeng..haha..dah santek dah pon..meh aku bagi tour..

Biasalah..tempat baru mestilah bersih kan..kan. Santek jer tampal sticker..ntah brape lama leh tahan tu..


Tapi aku tak suka tempat sinki dia..flat manjang..huh ni kalo cuci tangan percik air..abes basah baju..


Ceewah snap gambo sendiri...ehek ehek..


Dan paling besh..dah ade cermin besor..leh nampak ujung rambut sampai ujung kaki..

Harap2 nya..bila ade toilet baru..tak ade ler kaki skodeng baru yer..cari ler keje yang berpekdah skit..
.
.
.

10 comments:

afzainizam said...

Yuppp mmg tak suka singki flat pasal baju boleh basah klu bulak pili kuat..

oohhh lagi satu aku tak suka tandas yang ada lubang belah bawah ... nak melabor pun tak syokkk... takut orang intai dari bawahhh...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Cara Post mortem ayam dan lain2 burung

ayunda maajis said...

nizam: kannn..ohh tang lubang bwh tu la cara aku kna skodeng dlu.hampeh..

errr..ade ke org nk skodeng ko? hihi

Alan said...

aku pun geli kalau pintu tandas tu jenis pendek..rasa macam tandas gay je.

sapa skodeng ko tu.napa x cakap kat aku biau aku lempang dia laju2.

ayunda maajis said...

Alan : kuat ke engko?

alan said...

untuk ko aku sanggup hahaha

Afzainizam said...

woooo aku tengok baju ko putih tapi tang kat cermin beso baju ko bertukar colour hijau... bila masa ko bertukar baju tak nampak pun

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing crome sportrim

ayunda maajis said...

Alan : huh eksennnn

ayunda maajis said...

Nizam : hehe aku wat magic

skodenger said...

tandas alam sentral tingkat bawah satu level dgn SPEEDY... hehe.

Anonymous said...

kalau nak tau, rambut tu aurat dik...