Wednesday, November 23, 2011

Bogel Menuju Tuhan


Dari tajuknya saja dh macam kontroversi kn kn..Semua catatan ni boleh dibaca kat blog dia..dah tu buat ape gi beli buku dia pulak..Ntah aku xtau..tetibe je aku trus grab the book and pay at the counter..


Si Daim from JUVANA. Pandai menulis..or syok sendiri..pedulik ape kan..dia punya blog sukati dia lah..Sowi aku belom abes baca lagi..ade la selak2 skit2..Tapi puisi DIA & AKU KATA buat aku nangis..

11 comments:

alan said...

aku x faham..tapi jari ko cantik

Alan said...

panda......jom join

http://sukns.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

ayunda maajis said...

Alan : aku suh baca buku bukan tgk jari aku..adeh

alan said...

suka tgk jari ko..comel...

ayunda maajis said...

Alan..yer tengkiu..

Afzainizam said...

oohhhh zahiril si daim berbogel kerrr... patut lerrr ko beli buku tuuu...

jangan terpedaya pada tajuk tak ada gambar sensore kat dalam tu kan...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
air balang kenduri kahwin

ayunda maajis said...

nizam : kikik yer dont judge a book by its cover

Afzainizam said...

۞۞۞۞ Salam Awal Muharram ۞۞۞۞
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
doa akhir tahun dan awal tahun

afzainizam said...

wehhhh ko beli buku tu kat MPH kerr atau terus dari zahiril....bagus ko suport jualan buku tu... pasal dia tengah kumpul duit kawin tu...

dont judge a book by its cover

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
baka anjing terlarang masuk malaysia
baka anjing terhad masuk malaysia

ayunda maajis said...

Nizam : ko mimpi ape..diorang dh kawin la last weekend..huhu

nerve said...

sy belum baca...tpi dah tengok skali lalu buku ni..memang market untuk gurl sebab banyak gambar dia tak pakai baju..kata mamat yang jaga booth buku tu...

aku senyum..dalam hati kata'patut lah' hehe