Saturday, December 31, 2011

Celebrate Celah mana?

Jangan harapkan new year wish dari aku yer..aku tak peduli pon..haha

Agak sunyi malam tadi. tak de sms langsung diterima. Takpe aku paham..peak time macam ni line pon jammed.

Ada yang tanya : Celebrate kat mana?

Celebrate celah mana nye. Aku atas tilam dengan tuala basah kat dahi ni...

Time orang tengah countdown ramai2 kat Icity tu.. aku dah terlelap..tetibe dengar bunyi bunga api jer..bunyi alarm kerata pon tak nak kalah
..

Azam? Menda ape tu? Wahaha.. Dah jom sambung tido balik..zzzzZZzzz

Wednesday, December 14, 2011

Sunday, December 11, 2011

DiCabul dalam spa..Aku REDHA

kikik..celah mana nya ko nak redha kalo dah kena cabul..ape ke pelik perangai ko ni..adoi la..kalo rase2 ko ade ciri2 nk kena raba ker..kena grab ke..kena fap ke..ah tunggu ape lagi kat situ..cabot angkat kaki ler..

kisahnyer...

aku ke spa semalam..disebabkan aku salah tido, bahu aku sakit giler, so aku amik package urutan..wah kelllaaasss..

Brightening Hydro Facial Spa + Eye Treatment + Volcano Stone Back Massage + Manicure

It was funny becoz i never been massage before.Yelah aku bukannya ade lemak kan..
so dia bagi kain batik lepas.half naked.menerap atas katil.dia panjat blakang aku..

aku cakap : kak..saya belom kawin lagi..

dia gelak

pastu dia uli2 nya blakang aku

aku cakap : sakittt..

dia gelak dan cakap : saya tekan paling slow ni..

hahaha...

dipasangnya irama dari Bali tak berhenti..terlena aku dibuatnya..

sedor2 dah 2 jam setengah aku dikurung kat dalam tu. selepas puas dia membelasah body aku..baru aku dibenarkan keluar..bak abes madu sepah dibuang..huhu..
.
.
.

Wednesday, December 7, 2011

Funfair PUKAU!

Oyehhh..makin lama berada kt funfair makin ringan dompet kan kan..fuh..token dah la mahal!!!

1 token = rm2.00

Giler kentang!!!


Brape banyak game jer yang leh main cenggini..tu belom tentu menang adiah lagi tu..adeh.. tu belom kire brape kali repeat main sebab x pueh ati tu..adoi la..

Hepi face..hahah..

See the crowd yg dah dipukau..Fuhhhh..masing2 dah jadi Zomba..haha

Ape barang naik ni..tak rock langsung..kan..kan..

Main ni la kalo brani..

Tapi aku dok pikir..brani betol orang Mesia ni kan..main mende alah yang pakai pasang2 macam lego..yg diragui safety nye..

Kalo rase duit tu
dah banyak sgt..moh ler bazirkan kat Apek2 suar pendek ni

Hah tikamm..jgn x tikamm..

Tengok perot Bangla tu..haha..
.
.
.

Monday, December 5, 2011

Sixma Bad Minton

Main badminton kat Subang memang happening yaw! Suria Sports..Lagi2 tempat ni di conduct oleh bekas jurulatih Malaysia iaitu Yap Kim Hock. Aku ade nampak dia tu ari kat situ tp x sempat nak snap..

Pukul 11 malam masuk court.


Pape hal pon stretching dlu..


Malam tu orang ramai giler. 30 court penuh di sewa..sebab ade tournament..

Kemudahan semua ade :

Ade surau & toilet

Ade smoking room

Ade Bangla jual air

Bangla cuci lantai pon ade..haha kellassss..

Seterusnya checkidaut gambor2 je la ye..









Jam 2 pagi lampu padam. Pe lagi..gerak lepak minum la..


Pukul 4 pagi baru masing2 sedor diri tu dah ngantuk..baru tau jalan balik rumah..haha

Macam biase..mesti ade video haru tuk di checkidaut..

Ini 2nd time aku join diorang ni..baru join okeh..so aku x reti lagi..tayah gelak ar..sape gelak..aku buat moncong..


video
.
.
.
.