Saturday, December 31, 2011

Celebrate Celah mana?

Jangan harapkan new year wish dari aku yer..aku tak peduli pon..haha

Agak sunyi malam tadi. tak de sms langsung diterima. Takpe aku paham..peak time macam ni line pon jammed.

Ada yang tanya : Celebrate kat mana?

Celebrate celah mana nye. Aku atas tilam dengan tuala basah kat dahi ni...

Time orang tengah countdown ramai2 kat Icity tu.. aku dah terlelap..tetibe dengar bunyi bunga api jer..bunyi alarm kerata pon tak nak kalah
..

Azam? Menda ape tu? Wahaha.. Dah jom sambung tido balik..zzzzZZzzz

4 comments:

Alan said...

blah lah ko

Afzainizam said...

Woooo... aku tau lah depan umah ko tu Icity... lehhhh tengok dari atas umah ko nengok bunga api... kat kampung aku mana ada icity..

beb tak kan tak ada azam baru... Nak kawin ke... nak beli kereta baru ke... nak katil baru ke?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip hadapi temprature naik kereta

ayunda maajis said...

Alan : wekkkkkkk :-p

ayunda maajis said...

Nizam : ala bunga api bakor sendiri je ler..