Sunday, December 11, 2011

DiCabul dalam spa..Aku REDHA

kikik..celah mana nya ko nak redha kalo dah kena cabul..ape ke pelik perangai ko ni..adoi la..kalo rase2 ko ade ciri2 nk kena raba ker..kena grab ke..kena fap ke..ah tunggu ape lagi kat situ..cabot angkat kaki ler..

kisahnyer...

aku ke spa semalam..disebabkan aku salah tido, bahu aku sakit giler, so aku amik package urutan..wah kelllaaasss..

Brightening Hydro Facial Spa + Eye Treatment + Volcano Stone Back Massage + Manicure

It was funny becoz i never been massage before.Yelah aku bukannya ade lemak kan..
so dia bagi kain batik lepas.half naked.menerap atas katil.dia panjat blakang aku..

aku cakap : kak..saya belom kawin lagi..

dia gelak

pastu dia uli2 nya blakang aku

aku cakap : sakittt..

dia gelak dan cakap : saya tekan paling slow ni..

hahaha...

dipasangnya irama dari Bali tak berhenti..terlena aku dibuatnya..

sedor2 dah 2 jam setengah aku dikurung kat dalam tu. selepas puas dia membelasah body aku..baru aku dibenarkan keluar..bak abes madu sepah dibuang..huhu..
.
.
.

9 comments:

alan said...

ayat ko menghairahkan aku hahahaha..meh aku urut ko lak :)

Anonymous said...

wow kelaassssss kau maria

::p!@_(^,^):: said...

ari tu..den ajak...tanak..kan da rugi kupen den....

ayunda maajis said...

Alan : meh sni aku blasah ko dulu

ayunda maajis said...

Anon : nama aku ayunda..bkn maria

ayunda maajis said...

pia : xde driver mcm mn nk gi

Afzainizam said...

uihhhhh ko kena urut lahhh pulakkk... habis patah riuk lahhhh tulang belulang ko...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim kereta

aisyah bet ^^ said...

aku pnah skali kena massage
sumpah xsanggup lagi! haha

ayunda maajis said...

aisyah : sakit kan kan..tp sedap..haha